ΕΟΚ | Πρίντεζης: «Έτοιμοι να δείξουμε την ταυτότητά μας». Στην Ξάνθη το διεθνές τουρνουά με αντιπάλους της Εθνικής Ομαδας τις Τσεχία (21/8), Βοσνία (22/8) και Ρωσία (23/8) - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

21.8.15

ΕΟΚ | Πρίντεζης: «Έτοιμοι να δείξουμε την ταυτότητά μας». Στην Ξάνθη το διεθνές τουρνουά με αντιπάλους της Εθνικής Ομαδας τις Τσεχία (21/8), Βοσνία (22/8) και Ρωσία (23/8)


Η αποστολή της Εθνικής Ανδρών βρίσκεται την Ξάνθη, όπου το προσεχές τριήμερο θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά με αντιπάλους τις Τσεχία (21/8), Βοσνία (22/8) και Ρωσία (23/8) συνεχίζοντας την προετοιμασία της εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

«Μπορούμε να πούμε ότι ολοκληρώσαμε έναν κύκλο της προετοιμασίας στον οποίο δόθηκε μεγαλύτερο βάρος στη φυσική κατάσταση και πλέον από τα ματς της Ξάνθης θα πρέπει να αρχίσουμε να δείχνουμε πράγματα και στο αγωνιστικό κομμάτι», δήλωσε λίγο πριν την απογείωση της ελληνικής ομάδας για την Αλεξανδρούπολη ο Γιώργος Πρίντεζης :




 «Οι προπονητές εντόπισαν κι από τα πρώτα φιλικά, έστω κι αν ήταν περισσότερο προπονητικού χαρακτήρα, κάποια σημεία στα οποία επιμείναμε και δουλέψαμε περισσότερο. Τώρα, που όλοι νιώθουμε και λιγότερο “σφιγμένοι” από τις δυνατές προπονήσεις των πρώτων ημερών, θα πρέπει να αρχίσουμε να τα εμφανίζουμε με μεγαλύτερη συνέπεια, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Προχωράμε ένα βήμα κάθε φορά και νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε στην Ξάνθη στοιχεία από την αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας και τη φιλοσοφία που θα έχουμε στο παιχνίδι μας».



http://www.basket.gr/index.php/eidhseis/3696-printezis-etoimoi



Η εκδήλωση της «Eurobank»

Η Εθνική ομάδα των Ανδρών βρέθηκε (20/08) –συνοδευόμενη από τον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΚ κ.Παναγιώτη Τσαγκρώνη- σύσσωμη στην εκδήλωση που διοργάνωσε προς τιμήν της το κατάστημα της «Eurobank» στην Ξάνθη.

Εκατοντάδες φίλαθλοι συνέρευσαν μαζικά έξω από το κατάστημα προκειμένου να δουν από κοντά τους διεθνείς μας, τους οποίους καλωσόρισαν στην Ξάνθη ο διευθυντής του καταστήματος, κ.Αρης Σαββίδης και ο πρόεδρος κ.Νικόλαος Καραμούζης.







Δεν υπάρχουν σχόλια: