ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΝΕΑΝΙΔΩΝ : Έδειξε τα δόντια του στην πρεμιέρα ο Πρωτέας Βούλας - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

28.4.15

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΝΕΑΝΙΔΩΝ : Έδειξε τα δόντια του στην πρεμιέρα ο Πρωτέας Βούλας


Καλύτερος στην τελευταία περίοδο ο Πρωτέας Βούλας επικράτησε με 61-45 του Αθηναϊκού στο μεγάλο ντέρμπι που άνοιξε την αυλαία του 29ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος νεανίδων που άρχισε σήμερα στην Κοζάνη και έχει ασφαλώς προβάδισμα στο να κάνει το ριπίτ και να αναδειχθεί πρωταθλητής αν και υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη .

Η ζώνη του Πρωτέα εγκλώβισε τον Αθηναϊκό που απέτυχε από μακριά (μόνη λύση κατά διαστήματα η Χριστινάκη) και διατηρήθηκε στο παιχνίδι όσο ήταν εκτός κλίματος η Φασούλα . Όταν η ψηλή συνήλθε τα πράγματα έγιναν εύκολα και με Κολλάτου (η κορυφαία) Θεοδώρου, Κήτσιου, Μαντά έγιναν ακόμη πιο απλά .

ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ - ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 61-45

Διαιτητές: Παφίλης-Τσιαπλής
Δεκάλεπτα: 13-9, 26-24, 40-35, 61-45
ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ (Σόφτσης): Κίτσιου 5(1), Κολλάτου 14(1), Μεϊμάρογλου, Μαντά 4, Αμπντέλ-Φατάχ, Αναστασοπούλου 4, Φασούλα 18, Μιχαλοπούλου, Τσιχλάκη 3(1), Θεοδώρου 13, Κορρέ.
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καλογερόπουλος): Βασιλάκη, Σιδεράκη 6(1), Σταμάτη 12(1), Τσουκαλά, Χριστινάκη 23(1), Νάου, Καραμπάτσα, Νίξινα 4.



Σόφτσης: «Ανταπεξήλθαμε στο άγχος της πρεμιέρας»

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Πρωτέα Βούλας, Θάνος Σόφτσης, δήλωσε τα εξής: «Συγχαρητήρια στα κορίτσια που αντεπεξήλθανε στο άγχος της πρεμιέρας. Ξεκινήσαμε νευρικά και χωρίς σκέψη στο κομμάτι της τακτικής, ωστόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα προσαρμόσαμε και διαβάσαμε καλά τα μις ματς. Ήταν το πρώτο παιχνίδι, συνεχίζουμε και ελπίζουμε να φανούμε καλύτεροι στη συνέχεια».



















Δεν υπάρχουν σχόλια: