¨Εναρξη συνεργασίας με την Ouince electronics - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

9.10.14

¨Εναρξη συνεργασίας με την Ouince electronics



Την συνεργασία της με την εταιρεία ηλεκτρονικών πινάκων QUINCE ELECTRONICS εγκαινιάζει το τμήμα marketing και διαφήμισης της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α . Στα πλαίσια της αμοιβαίας συνεργασίας η εταιρεία αναλαμβάνει την δωρεάν συντήρηση των ηλεκτρονικών πινάκων για όλα τα Κλειστά Γυμναστήρια στα οποία δραστηριοποιούνται Αθλητικά Σωματεία της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.

Η δωρεάν συντήρηση αφορά αποκλειστικά τους παλαιούς πίνακες Tanco και περιλαμβάνει αποκλειστικά τα εξής: επιδιόρθωση-συντήρηση κονσόλας χειρισμού των πινάκων (βαλιτσάκι), επιδιόρθωση κεντρικής πλακέτας πίνακα, επισκευή-συντήρηση πλακετών πίνακα (σκορ, χρόνου, κλπ.).Η συντήρηση αφορά αποκλειστικά ηλεκτρονικούς πίνακες που αυτή τη στιγμή λειτουργούν ή έχουν μικρή έκτασης βλάβη και βρίσκονται σε σχετικά καλή κατάσταση.

Δεν αφορά σε πίνακες που έχουν αχρηστευτεί.

Στη χορηγία δεν συμπεριλαμβάνονται οι λαμπτήρες του πίνακα. Η εταιρεία μας διαθέτει απεριόριστη ποσότητα αυθεντικών λαμπτήρων αντικραδασμικού τύπου (48V/4W) με
κόστος 1,10 €/τεμ. + Φ.Π.Α.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε επίσης ότι η εταιρεία αναλαμβάνει, κατά περίπτωση, την αξιόπιστη αναβάθμιση ηλεκτρονικών χρονομέτρων επίθεσης μπάσκετ 24"- 14" σύμφωνα με τους νέους διεθνείς κανονισμούς. Επιπλέον, η εταιρεία μας διαθέτει νέα ηλεκτρονικά χρονόμετρα επίθεσης 24΄΄ - 14΄΄, τεχνολογίας LED, καλύπτοντας όλο το εύρος αγώνων, από τοπικά Κλειστά Γυμναστήρια μέχρι Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Ο αρμόδιος Γεώργιος Λ. Αγγελής

Quince electronics
Ευαγγελιστρίας 47 131 22 Ίλιον, Αθήνα

Τηλ.: 210 2618 700 Fax: 210 2618 720

info@quinceelectronics.com

www.quinceelectronics.com






ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ -ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ -ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ


-Τα προϊόντα της Quince electronics σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ελλάδα σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές. Τα προϊόντα της Quince electronics είναι πιστοποιημένα με ISO9001:2008 και CE. Τα προϊόντα της Quince electronics φέρουν εγγύηση τουλάχιστον 3 ετών και επάρκεια ανταλλακτικών τουλάχιστον 15 ετών.

Η Quince electronics παρέχει πλήρη και άμεση τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση.





Δεν υπάρχουν σχόλια: