Οι ποινές του Δ.Σ. της ΕΣΚΑΝΑ - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

13.12.12

Οι ποινές του Δ.Σ. της ΕΣΚΑΝΑ


Το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΝΑ στην συνεδρίασή του της Δευτέρας 10.12.12 αποφάσισε τα κάτωθι:

1. Μηδένισε την ομάδα κορασίδων του Φοίνικα Αγ. Σοφίας στον αγώνα με τους Κυρίαρχους και αποφάσισε την αποβολή του από το πρωτάθλημα κορασίδων (2ος  μηδενισμός για τον ίδιο λόγο). Σύμφωνα με την ειδική προκήρυξη του πρωταθλήματος της Α΄ γυναικών η ομάδα γυναικών του Φοίνικα Αγ. Σοφίας αποβάλλεται από το πρωτάθλημα Α΄ γυναικών . Αντίθετα η ομάδα του Φοίνικα Αγ. Σοφίας μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Α΄ φάση εκτός συναγωνισμού και με την σύμφωνη γνώμη του αντίπαλου σωματείου βάσει προγράμματος .


2. Επέβαλλε ποινή αποκλεισμού δύο μηνών στον προπονητή της ανδρικής ομάδας του ΓΑΣ Ελευσίς Νίκου Μαυρογιάννη για εξύβριση των διαιτητών και έγγραφη σύσταση στο σωματείο ΓΑΣ Ελευσίς για την συμπεριφορά του προπονητή του .

3. Επέβαλλε ποινή αποκλεισμού έξι αγωνιστικών ημερών στον αθλητή του Άρη Γλυφάδας Μ. Πιτυκάκη για εξύβριση των διαιτητών και έγγραφη σύσταση στο σωματείο Άρης Γλυφάδας για την συμπεριφορά του αθλητή του .

4. Επέβαλλε ποινή αποκλεισμού  14 αγωνιστικών ημερών στον αθλητή του Ιάσωνα Νικαίας Α. Λασηθιωτάκη για βάναυση βιαιοπραγία κατά του διαιτητή και έγγραφη σύσταση στο σωματείο Ιάσωνας Νικαίας για την συμπεριφορά του αθλητή του 

5. Επέβαλλε ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στο σωματείο Αιξωνή Γλυφάδας για ανάρμοστη συμπεριφορά των φιλάθλων  της .

6. Απέρριψε την ένσταση του σωματείου ΑΕ Σουρμένων Ελληνικού κατά του σωματείου ΑΛΦ Αλίμου σε αγώνα εφήβων 

7. Επέβαλλε έγγραφη επίπληξη στο σωματείο Ηλεκτρούπολη Αργυρούπολης για την συμπεριφορά των φιλάθλων της . 

8. Επέβαλλε αυστηρή επιτίμηση στον προπονητή του σωματείου Ταταύλα  Σ. Βρεττό