Το 11ο καμπ του Κολινδρού - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

9.8.12

Το 11ο καμπ του Κολινδρού


Καλούνται από τους Ομοσπονδιακούς Προπονητές πιο κάτω αθλητές, προκειμένου να συμμετάσχουν στο ανωτέρω ΔιεθνέςCamp.

Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται την Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012, στις 09:00, προκειμένου να αναχωρήσουν με το πούλμαν της Ομοσπονδίας, από τα γραφεία της Ε.Ο.Κ.(Ο.Α.Κ.Α., Κηφισίας 37, Μαρούσι):

ΚΡΙΣΤΙΑΝ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΘΟΣ (Α.Ο. Π. ΦΑΛΗΡΟΥ),
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ,
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΣ, 
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΙΡΗΣ(ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.)
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΟΛΑΤΟΓΛΟΥ(Α.Ο. ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ).


Η επιστροφή, θα γίνει στις 23 Αυγούστου 2012, με τον ίδιο τρόπο




Το 1997 ξεκίνησε η διοργάνωση του "Camp Κολινδρού". Το camp διοργανώνεται στην πόλη του Κολινδρού τον μήνα Αύγουστο κάθε έτους. Από το 1997 έως το 2001 το Camp διοργανώνονταν από την ΕΟΚ την ΕΚΑΣΚΕΜ και τον Δήμο Κολινδρού. Από το 2002 το camp έγινε διεθνές και διοργανώνεται από την FIBA Europe, την ΕΟΚ την ΕΚΑΣΚΕΜ & τον Δήμο Κολινδρού.


Στο Camp συμμετέχουν Έλληνες αθλητές υποψήφιοι για την Εθνική Ομάδα Παίδων και Ξένοι αθλητές από χώρες της FIBA Europe. Στους αθλητές διδάσκονται στοιχεία ατομικής τεχνικής βάσει ειδικού προγράμματος που εκπονεί η Επιτροπή Ανάπτυξης της Ε.Ο.Κ. εκμεταλλευόμενη τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Κολινδρού.

Το Δ.Σ. της ΕΟΚ αισθάνεται την υποχρέωση, να ευχαριστήσει δημόσια τον Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και τους κατοίκους της φιλόξενης πόλης του Κολινδρού για την σημαντική συμβολή τους στην πραγματοποίηση του camp και στην Ανάπτυξη της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: