Βαρύ πένθος στον Μίλωνα για την απώλεια του Δημήτρη Ράπτη - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

10.9.17

Βαρύ πένθος στον Μίλωνα για την απώλεια του Δημήτρη Ράπτη

Πιο φτωχή είναι από σήμερα η οικογένεια του Μίλωνα , καθώς έφυγε από κοντά μας ο Δημήτρης Ράπτης, επί σειρά ετών Πρόεδρος του Μίλωνα και ενεργό μέλος της διοίκησης.

Ο Δημήτρης Ράπτης αποτέλεσε επί χρόνια έναν άδολο εργάτη του Μίλωνα, του αθλητισμού και της κοινωνικής προσφοράς. Το ήθος, η απλότητά του, το ουσιαστικό ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο καθιστούν τη στάση ζωής του, παράδειγμα για τις επόμενες γενιές.


Ο Δημήτρης Ράπτης έζησε τόσο τα ένδοξα χρόνια του πρωταθλητισμού του Μίλωνα όσο και τις δύσκολες στιγμές και ήταν πάντοτε κοινό σημείο αναφοράς για όλη την οικογένεια του Μίλωνα.
Οι άνθρωποι του Μίλωνα θα συνεχίζουν να πορεύονται με τις αξίες και το ήθος που εκπροσωπούσε ο Δημήτρης Ράπτης κρατώντας ζωντανή την μνήμη του.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 12/09/2017 στις 16.30 (άλλαξε η ώρα) στο κοιμητήριο Ν. Σμύρνης.
Επιθυμία της οικογένειας του Δημήτρη Ράπτη είναι αντί για στεφάνια να γίνουν δωρεές προς ενίσχυση του Μίλωνα του συλλόγου στον οποίο αφιέρωσε τη ζωή του (Αlpha bank: 131002320002186, Iban: GR880140131002320002186).

Η διοίκηση της ΕΣΚΑΝΑ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια τόσο στην οικογένεια του Μίλωνα αλλά και στους οικείους του για την τεράστια απώλεια