Να ανοίξει άμεσα το Π. Καπαγέρωφ … - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

17.12.10

Να ανοίξει άμεσα το Π. Καπαγέρωφ …

Στα πλαίσια της προσπάθειας για την επαναλειτουργία του κλειστού γηπέδου «Πέτρος Καπαγέρωφ» έγινε η συνάντηση στις 8/12 /2010 μεταξύ των προέδρων Φοίνικα Πειραιά και Πορφύρα Κιοσέ και Τσιριγωτάκη, του εφόρου του Εθνικού κ. Γκότση , του προεδρείου της ΕΣΚΑΝΑ (Παλάτος , Λυμπεράτος) και της διοίκησης του γυμναστηρίου .

Ο πρόεδρος του ΕΑΚ κ. Αρώνης ενημέρωσε τους εκπροσώπους των σωματείων για τις ενέργειες που έχει κάνει η προηγούμενη και η νυν διοίκηση χωρίς αποτέλεσμα . Έγινε επίσης αναφορά στην απαράδεκτη εικόνα που παρουσιάζει ο Πειραιάς στο θέμα των αθλητικών χώρων . Αποφασίστηκε να γίνει το δεύτερο βήμα στο θέμα «Πέτρος Καπαγέρωφ» με συνάντηση σωματείων, ΕΣΚΑΝΑ και διοίκησης γηπέδου με βουλευτές του Πειραιά, τον περιφερειάρχη κ. Σγουρό, τον αντινομάρχη κ. Χρήστου, τον νέο δήμαρχο Πειραιά κ. Μιχαλολιάκο, τον ΓΓΑ κ. Μπιτσαξή, τον πρόεδρο της ΕΟΚ κ. Βασιλακόπουλο με στόχο την οριοθέτηση των ενεργειών ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες για να ανοίξει και πάλι το γήπεδο .

Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο του Πειραιά και τα αποτελέσματά της θα ανακοινωθούν άμεσα .

Το μόνο σίγουρο είναι η θέληση των σωματείων που δεν θα σταματήσουν την προσπάθεια αυτή μέχρι το κλειστό ¨Πέτρος Καπαγέρωφ» ανοίξει τις πόρτες του και δεχθεί και πάλι τις ομάδες !

Δεν υπάρχουν σχόλια: