Οι ποινές της ΕΣΚΑΝΑ - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

12.5.22

Οι ποινές της ΕΣΚΑΝΑ

 


ΘΕΜΑ 1 Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ ΑΙΞΩΝΗ Α.Ε. ΓΛΥΦΑΔΑΣ – Α.Ο. ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ ΣΤΙΣ 10/4/2022: την ποινή της έγγραφης επίπληξης στο σωματείο Α.Ο. ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αβ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

ΘΕΜΑ 2 Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α.Ο. ΦΙΛΙΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ – ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ ΣΤΙΣ 9/4/2022: την ποινή της έγγραφης επίπληξης στο σωματείο Α.Ο. ΦΙΛΙΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αβ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

ΘΕΜΑ 3 Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΕΝ. ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΔΙΑΣ ΑΛΙΜΟΥ – ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ Γ.Σ. ΕΡΜΗΣ ΣΤΙΣ 18/4/2022: α) την ποινή της διεξαγωγής δύο (2) αγωνιστικών ημερών κεκλεισμένων των θυρών, στο σωματείο ΕΝ. ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΔΙΑΣ ΑΛΙΜΟΥ, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Γβ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ. β) την ποινή της διεξαγωγής δύο (2) αγωνιστικών ημερών κεκλεισμένων των θυρών, στο σωματείο ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ Γ.Σ. ΕΡΜΗΣ, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Γβ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ.

 ΘΕΜΑ 4 Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΚΕΡΑΥΝΟΣ Α.Ο. ΒΑΡΗΣ – ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΣΤΙΣ 14/4/2022: την ποινή της έγγραφης επίπληξης στο σωματείο Αθλητική Ακαδημία Νοτίων Προαστίων, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αβ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

ΘΕΜΑ 5 Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ Α.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – Ε.Σ.Η. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΤΙΣ 18/4/2022: Η α) την ποινή της διεξαγωγής τριών (3) αγωνιστικών ημερών κεκλεισμένων των θυρών, στο σωματείο Α.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Γγ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ.. β) την ποινή του αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών στον αθλητή του σωματείου Ε.Σ.Η. Ατρόμητος ΤΡΑΝΟ ΣΩΤΗΡΙΟ βάσει του αρ. 64 του κανονισμού της Ε.Ο.Κ.. γ) την ποινή της έγγραφης επίπληξης στο σωματείο E.Σ.Η. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αβ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

 ΘΕΜΑ 6 Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Α.Π.Σ. – Α.Π.Σ. ΕΝΩΣΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ ΣΤΙΣ 1/5/2022 α) την ποινή της διεξαγωγής δύο (2) αγωνιστικών ημερών στην έδρα του αντιπάλου του, στο σωματείο ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Α.Π.Σ., βάσει του αρ. 82 παρ. 2Γβ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ. και του αρ. 11 παρ. Δ της προκήρυξης πρωταθλήματος. β) την ποινή της διεξαγωγής δύο (2) αγωνιστικών ημερών στην έδρα του αντιπάλου του, στο σωματείο Α.Π.Σ. ΕΝΩΣΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Γβ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ. και του αρ. 11 παρ. Δ της προκήρυξης πρωταθλήματος.

ΘΕΜΑ 7 Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ Γ.Α.Σ. ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – Α.Ο. ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΣΤΙΣ 5/5/2022: α) την ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας στον αθλητή του σωματείου Γ.Α.Σ. Πήγασος Κορυδαλλού ΣΤΟΥΡΑΪΤΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ βάσει του αρ. 62 του κανονισμού της Ε.Ο.Κ.. β) την ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας στον αθλητή του σωματείου Α.Ο. Τερψιθέα Γλυφάδας ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟ βάσει του αρ. 62 του κανονισμού της Ε.Ο.Κ.. γ) την ποινή της έγγραφης επίπληξης στο σωματείο Γ.Α.Σ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ως συνυπεύθυνο, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αβ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ.. δ) την ποινή της έγγραφης επίπληξης στο σωματείο Α.Ο. ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ως συνυπεύθυνο, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αβ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: