ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ : ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ ΑΣΤΕΡΙΑ U13 ΑΓΟΡΙΑ 2023-24 - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

11.10.23

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ : ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ ΑΣΤΕΡΙΑ U13 ΑΓΟΡΙΑ 2023-24

 





ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

           ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ     U13 ΑΓΟΡΙΩΝ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

2023-2024

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                    

                                          ΣΠΑΡΤΗΣ 90 & ΑΡΑΠΑΚΗ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ

                                                               2104825981

 

 

 

 

 

 

 

 

    ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.: 530                              Καλλιθέα, Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ   

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ U13 ΑΓΟΡΙΩΝ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2023- 2024

                                                

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2725/99, 3057/02, 3264/04 και 4726/20, του Καταστατικού της Ε.Ο.Κ., του Καταστατικού της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α., του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Διοργανώσεων της Ε.Ο.Κ., της Γενικής Προκήρυξης Πρωταθλημάτων 2023-2024 (της Ε.Ο.Κ.) και της υπ΄αριθμ 33/28-06-2023 απόφασης Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.

Π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ο υ μ ε

Το Τουρνουά  ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ΄ U13 ΑΓΟΡΙΩΝ, περιόδου 2023-2024, με τους παρακάτω όρους:

 

ΑΡΘΡΟ 1o: ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

1.1.      Δικαίωμα συμμετοχής στο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ U13 ΑΓΟΡΙΩΝ έχουν όλα τα  σωματεία της δυνάμεως της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.

                Τα σωματεία έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν και με παραπάνω από μια ομάδες στο Τουρνουά.

1.2.      Οι επιπλέον ομάδες θα αγωνίζονται υποχρεωτικά σε διαφορετικούς ομίλους εφόσον υπάρχει δυνατότητα.

 

ΑΡΘΡΟ 2o: ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

2.1.      Οι δηλώσεις συμμετοχής των Σωματείων πρέπει να υποβληθούν στην Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.  το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου  2023.

2.2.      Οι δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων πρέπει να υποβληθούν στα γραφεία της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. αυτοπροσώπως ή με συστημένη επιστολή (πρωτότυπες) ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) στο eskana@otenet.gr.

Υποβολή δηλώσεων με επιφυλάξεις απαγορεύονται με ποινή αποκλεισμού από το Πρωτάθλημα.

2.5.      Η έναρξη του Τουρνουά είναι το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023.

 

ΑΡΘΡΟ 3o: ΣΥΣΤΗΜΑ  ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ  ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

3.1.      ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή στο Πρωτάθλημα,  είναι υποχρεωμένες να δηλώσουν ως ημέρα διεξαγωγής αγώνα στην έδρα τους ΣΑΒΒΑΤΟ.

Οι αγώνες θα διεξάγονται τις ΗΜΕΡΕΣ και ΩΡΕΣ που θα δηλώσουν τα σωματεία και θα απαγορεύεται αυστηρά η οποιαδήποτε αλλαγή, λόγω άλλων αγωνιστικών υποχρεώσεων του σωματείου ή κωλύματος προπονητή κλπ, έπειτα από την ανάρτηση και κοινοποίηση του προγράμματος.

3.2.      ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

            Οι όμιλοι θα αναρτηθούν τουλάχιστον 10 ημέρες πριν την έναρξη του Τοουρνουά στην επίσημη ιστοσελίδα (website) της ΄Ενωσης και θα γνωστοποιηθούν στα σωματεία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) όπως  και  ο τρόπος διεξαγωγής του Τουρνουά.

            O τρόπος διεξαγωγής του Τουρνουά θα εξαρτηθεί από τον αριθμό δηλώσεων συμμετοχής και θα κοινοποιηθεί στις ομάδες με έγγραφο συμπληρωματικής προκήρυξης μετά την κλήρωση.

Οι αγώνες θα διεξάγονται σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα καταρτισθεί και θα διανεμηθεί στα σωματεία επίσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

Η Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. διατηρεί το δικαίωμα προγραμματισμού και εμβόλιμων αγωνιστικών ημερών σε κάθε περίπτωση που θα κριθεί αναγκαίο.

Η Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής ημέρας τέλεσης αγώνων ανά όμιλο λόγω μη ικανού αριθμού κριτών και διαιτητών για την κάλυψη των αγώνων.

           

ΑΡΘΡΟ 4o:  ΓΗΠΕΔΑ ΑΓΩΝΩΝ

4.1.1   Οι διαστάσεις των γηπέδων μπορούν να είναι έως και  τρία (3) μέτρα μικρότερες σε μήκος και σε πλάτος σε σχέση με τις κανονικές (15μΧ28μ).

4.1.2   Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στις έδρες των σωματείων σύμφωνα με το πρόγραμμα.

4.2.      Κάθε σωματείο οφείλει να δηλώσει γήπεδο ανοιχτό ή κλειστό με ώρα έναρξης το νωρίτερο 09:00 πμ και το αργότερο 19:00 μμ.

ΑΡΘΡΟ 5o: ΜΠΑΛΑ ΑΓΩΝΩΝ

5.1.      Για τις ανάγκες του Τουρνουά Γαλανόλευκων Αστεριών U13 Αγοριών θα χρησιμοποιηθεί συνθετική ή δερμάτινη μπάλα MOLTEN Νο6

ΑΡΘΡΟ 6o:  ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

6.1.      Στο Τουρνουά Γαλανόλευκα Αστέρια U13 Αγοριών δικαιούνται να λάβουν μέρος αθλητές που έχουν κάνει εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και έχουν εκτυπώσει το δελτίο τους  καθώς και την κάρτα υγείας αθλητή, σύμφωνα με το άρθρο 16 του Ν.4479/2017 και την ΚΥΑ των Υπουργών Υγείας και Υφυπουργού Αθλητισμού.

6.2.      Στο Τουρνουά Γαλανόλευκα Αστέρια U13 Αγοριών δικαιούνται να λάβουν μέρος αθλητές που γεννήθηκαν από 1-1-2011 έως 31-12-2012  και έως δύο (2) αθλητές γεννημένοι το 2013.

6.3       Οι αθλητές των ομάδων είναι υποχρεωμένοι να φορούν τις φανέλες με τα Γαλανόλευκα που θα τους έχουν δοθεί από την ΕΟΚ μέσω της Ένωσης χωρίς αριθμό και το σορτσάκι του συλλόγου τους με υποχρεωτικά αναγραφόμενο πάνω τον αριθμό που έχουν δηλωθεί στο Ε.Φ.Α. από το 0 έως το 99.

ΑΡΘΡΟ 7o:  ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ-ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

7.1.      Η διαιτησία και γραμματεία του αγώνα ορίζεται από την Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.

            Οι αγώνες των τουρνουά θα γίνονται με ένα διαιτητή και δύο κριτές.

ΑΡΘΡΟ 8o:  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΩΝ

8.1       Οι ομάδες που παίρνουν μέρος είναι υποχρεωμένες να συμμετέχουν με οκτώ (8) αθλητές κατ’ ελάχιστο. Είναι  σημαντικό οι ομάδες να προσπαθούν να συμπληρώσουν τον απαιτούμενο αριθμό  για να μην επιβαρύνονται οι υπόλοιπες αθλητές με μεγαλύτερο χρόνο  συμμετοχής.

8.2       Επιτρέπεται η χρησιμοποίηση και συμμετοχή σε κάθε αγώνα έως δεκαπέντε αθλητών. Η υποχρεωτική συμμετοχή ισχύει και για τους επιπλέον δικαιούμενους συμμετοχής αθλητές.

 

8.3      Στο Τουρνουά αν μία ομάδα συμμετέχει με κάτω από οκτώ (8)  αθλητές, περισσότερες από μια (1) φορά, τότε το σωματείο αποβάλλεται από τους υπόλοιπους αγώνες.

 

8.4       Σε περίπτωση που ένα σωματείο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τον  ελάχιστο αριθμό συμμετοχής αθλητών θα μπορεί να συμπληρώνει την ομάδα με κορίτσια αντίστοιχης ηλικίας, εφόσον πάρει άδεια από την οικεία Ένωση.

                Σκοπός των Τουρνουά είναι η συμμετοχή όλων των αθλητών.

 

ΑΡΘΡΟ 9ο:  ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙEΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΟΣ

9.1       Ο αγώνας θα διαρκεί συνολικά σαράντα (40) λεπτά , δηλαδή  τρεις (3) περιόδους των δέκα (10’) λεπτών μεικτού χρόνου και μία (1) περίοδο  των  δέκα (10’) λεπτών καθαρού χρόνου. Στα τελευταία 15’’ των τριών (3) πρώτων περιόδων ο χρόνος θα είναι καθαρός. Σε κάθε πεντάλεπτο στις τρεις πρώτες περιόδους ο χρόνος σταματάει υποχρεωτικά με την κόρνα της γραμματείας και γίνονται υποχρεωτικά αλλαγές. Η κατοχή της μπάλας πηγαίνει στην ομάδα που είχε την κατοχή της μπάλας πριν να ηχήσει η κόρνα του πεντάλεπτου. Εάν είναι διεκδικούμενη τότε πηγαίνει στην ομάδα που δείχνει το βελάκι κατοχής. Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι αλλαγές γίνονται ελεύθερα οποτεδήποτε και δεν υπάρχει υποχρεωτική διακοπή στο πεντάλεπτο.

 

9.1.1   Στην αρχή κάθε δεκαλέπτου θα γίνεται τζάμπολ.  

 

9.1.2   Η εναλλαγή των γηπέδων θα γίνεται μετά την 2η περίοδο.

 

9.1.3   Ο μεικτός χρόνος σταματάει μόνο για εκτέλεση βολών, για αλλαγές στο  πεντάλεπτο, στο τέλος του κάθε δεκάλεπτου και εφόσον ο διαιτητής το αποφασίσει για  άλλους λόγους (π.χ τραυματισμός παίκτη κ.ο.κ).

9.1.4   Σε περίπτωση που υπάρχει δυνατότητα για ημίχρονο το διάλειμμά του θα είναι  5’             λεπτά και 2’ λεπτά για κάθε περίοδο.

9.1.5   Κάθε ομάδα δικαιούται δύο (2) Time Out εκ των οποίων το ένα κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και το  επόμενο κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου (σε περίπτωση μη χρήσης του πρώτου time-out δεν μεταφέρεται στο δεύτερο ημίχρονο). Εφόσον το δεύτερο time-out ζητηθεί στα τελευταία 2 λεπτά του 4ου δεκαλέπτου μπορεί βάσει κανονισμού η μπάλα να πάει στο μπροστά γήπεδο με 14 δευτερόλεπτα για πιο άμεση επίθεση.

            Γενικά θα πρέπει να γίνεται προσπάθεια από όλους ο διαθέσιμος χρόνος να  αξιοποιείται για αγωνιστικά λεπτά και όχι για διακοπές.

9.2      Κάθε δηλωμένος αθλητής υποχρεωτικά θα μπορεί να παίξει από δύο (10’ λεπτά) έως  έξι (30’ λεπτά) πεντάλεπτα. Μέχρι και την ολοκλήρωση του τρίτου δεκάλεπτου όλοι οι δηλωμένοι αθλητές θα πρέπει να έχουν παίξει από δύο (2) έως τέσσερα (4) πεντάλεπτα για να τηρηθεί η παραπάνω συνθήκη. Σε περίπτωση μη τήρησής της οι ποινές είναι : α) Για τον αθλητή που δεν έχει συμπληρώσει τα δύο (2) πεντάλεπτα έως και το τρίτο δεκάλεπτο,  θα παίξει υποχρεωτικά όλο το τέταρτο δεκάλεπτο χωρίς δικαίωμα αλλαγής. β) Για τον αθλητή που χρησιμοποιήθηκε παραπάνω από τέσσερα πεντάλεπτα έως και το τρίτο δεκάλεπτο, δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά έως το τέλος του αγώνα. Η τήρηση των συμμετοχών γίνεται από την Γραμματεία στο Ειδικό Φύλλο Αγώνα.

9.2.1   Οι προπονητές θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους αθλητές τους με όποια σειρά θέλουν ακόμα και σε συνεχόμενα πεντάλεπτα τηρώντας την παραπάνω συνθήκη. Υπάρχουν ειδικές θέσεις στο Ε.Φ.Α  για τις συμμετοχές των αθλητών ανά πεντάλεπτο.

 

 

 

 

 

 

 

ΑΡΘΡΟ 10ο: ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

 

10.1    Ο αγώνας στο Τουρνουά θα έχει σκορ ανά περίοδο στο Ειδικό Φύλλο Αγώνα, αλλά όχι συνολικό σκορ και στον αγωνιστικό  πίνακα  (ηλεκτρονικό ή όχι) θα αναγράφεται μόνο ο χρόνος και θα υπάρχει υποχρεωτικά 24άρι.Επίσης δεν θα δίνεται αντίγραφο του Ε.Φ.Α στις ομάδες μετά το τέλος του παιχνιδιού.

 

10.3    Το  Τουρνουά θα διεξάγεται με τους Επίσημους Κανονισμούς Καλαθοσφαίρισης που  ορίζει η FIBA  εκτός από :

α) Σκρήν στην μπάλα (Pick n Roll) και πάσα χέρι με χέρι (Hand off)

β) Παραμονή του αμυντικού παραπάνω από 3’’ στην ρακέτα.

Γ) Πιεστική ζώνη σε όλο το γήπεδο (Zone press),  ζώνη στο μισό γήπεδο (Zone), σύνθετες άμυνες.

δ) Πιεστική ατομική άμυνα σε όλο το γήπεδο (Full Court Press 4/4)

ε) Οποιαδήποτε παράβαση από το β,γ,δ τιμωρείται με ανανέωση 24’’ ή 14’’ της επιτιθέμενης ομάδας συν μια ελεύθερη βολή.

στ) Τα άουτ γίνονται χωρίς την παρέμβαση του Διαιτητή εκτός των περιπτώσεων των φάουλ και του μπρος-πίσω.

 

ΑΡΘΡΟ 11o:  ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

11.1.   Δεν γίνεται δεκτή καμία ένσταση και καμία προσφυγή για κανένα λόγο. Ο σκοπός           των αγώνων είναι καθαρά παιδαγωγικός και ως έτσι πρέπει να  αντιμετωπίζεται           από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

 

 

ΑΡΘΡΟ 12ο:  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

12.1.   Για το Τουρνουά  Γαλανόλευκα Αστέρια U13 Αγοριών δεν θα υπάρχει βαθμολογία και δεν θα υπάρχει νικητής αγώνα.

ΑΡΘΡΟ  13o:  ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

13.1.   Τα σωματεία που θα δηλώσουν συμμετοχή είναι υποχρεωμένα να διαφυλάξουν το κύρος και τον κώδικα συμπεριφοράς κατά την διάρκεια των αγώνων.

 

13.2.   Οι ομάδες που συμμετέχουν υποχρεούνται να καταβάλουν αποζημίωση οδοιπορικών  πριν την έναρξη των εντός έδρας αγώνων τους  σε κάθε κριτή το ποσό των 8 ευρώ  και στον διαιτητή το ποσόν των 12 ευρώ συν τα εκτός έδρας οδοιπορικά όπου προβλέπεται. Η αποζημίωση επιστρέφεται από την ΕΟΚ μέσω της Ένωσης, όπως έχει ανακοινωθεί σχετικά.

13.3    Τα ποσά των αποζημιώσεων των εκτός έδρας οδοιπορικών διαιτητών και κριτών καθορίζονται από την Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.  σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:

 

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΩΝ ΕΝΩΣΗΣ

ΒΑΡΗ: 6€

ΕΛΕΥΣΙΝΑ: 6€

ΜΑΝΔΡΑ: 6€

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ: 10€

ΜΕΓΑΡΑ: 12

 

Σε περίπτωση που δεν καταβληθεί από το γηπεδούχο σωματείο η αποζημίωση και τα οδοιπορικά στον κριτή-διαιτητή το γηπεδούχο σωματείο μηδενίζεται στον συγκεκριμένο αγώνα.

13.4.   Σε περίπτωση ματαίωσης ή διακοπής αγώνα μέχρι την λήξη του Α΄ ημιχρόνου για οποιονδήποτε λόγο, τα οδοιπορικά  των διαιτητών και κριτών  που έχουν προσέλθει, καταβάλλονται από την γηπεδούχο ομάδα αλλά περιορίζονται στο ήμισυ, ενώ κατά την επανάληψη του αγώνα τα οδοιπορικά των διαιτητών και κριτών καταβάλλονται και πάλι από το γηπεδούχο σωματείο αλλά ολόκληρο το  ποσόν των οδοιπορικών.

13.5.   Σε περίπτωση διακοπής του αγώνα μετά την έναρξη του Β΄ ημιχρόνου για οποιονδήποτε λόγο, τα οδοιπορικά των διαιτητών και κριτών που έχουν προσέλθει, καταβάλλονται από την γηπεδούχο ομάδα στο ακέραιο και στην επανάληψη του αγώνα καταβάλλεται από την γηπεδούχο ομάδα το ήμισυ του ποσού των οδοιπορικών.

 

13.6.   ΙΑΤΡΟΣ ΑΓΩΝΑ- ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ         

Υπενθυμίζεται στα γηπεδούχα σωματεία η υποχρεωτική παρουσία ιατρού ή διασώστη, ή πιστοποιημένου προσωπικού στις πρώτες βοήθειες από το ΕΚΑΒ ή τον Ερυθρό Σταυρό, κατά την διάρκεια των αγώνων, εκτός εάν ο νόμος ορίζει την ύπαρξη ιατρού υποχρεωτικά.

Όσα σωματεία τοποθετούν διασώστες εκτός ΕΚΑΒ και Ερυθρού Σταυρού, θα πρέπει να διαθέτουν πιστοποίηση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Αναζωογόνησης (European Resuscitation Council) γνωστό και ως ERC.

Σε περίπτωση καθυστέρησης άφιξης των προσώπων της προηγούμενης παραγράφου η καθυστέρηση έναρξης του αγώνα δεν μπορεί να παραταθεί πέραν των 30΄λεπτών. Σε περίπτωση απουσίας των εν λόγω προσώπων ή καθυστέρησης άφιξής τους πέραν των 30΄λεπτών, ο αγώνας αναβάλλεται με την υποχρέωση να ορισθεί εκ νέου το συντομότερο δυνατό.

13.7    Τα γηπεδούχα σωματεία είναι υπεύθυνα για την τήρηση όλων των υποχρεώσεων που απορρέουν από τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και των αρμόδιων Δήμων.

13.8    MVP Αγώνων

            Μετά το τέλος των παιχνιδιών οι προπονητές των δύο ομάδων υποχρεούνται να ανακοινώσουν στον κριτή του αγώνα τους τρεις καλύτερους αθλητές της αντίπαλης ομάδας. Ο κριτής θα αναγράφει στο ειδικό κουτάκι του ειδικού φύλλου αγώνα (Ε.Φ.Α.) τα ονόματα των αθλητών και δίπλα θα υπογράφουν οι προπονητές. Οι MVP δεν ανακοινώνονται για κανένα λόγο σε έντυπα ή ηλεκτρονικά μέσα και ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  

 

ΑΡΘΡΟ 14ο:  ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΑ-ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

14.1.   Απαγορεύεται η αναβολή αγώνα ή η αλλαγή της ημέρας του αγώνα, με την αιτιολογία ότι υπάρχει και άλλος αγώνας του σωματείου οποιουδήποτε τμήματος την ίδια ημέρα ή ώρα ή λόγω κωλύματος του Προπονητή της ομάδας ή λόγω σχολικών εκδρομών κλπ  .

14.2.   Για την διακοπή αγώνα ισχύουν όσα ορίζονται από το άρθρο 36 του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Διοργανώσεων της ΕΟΚ.

14.3.   Επισημαίνεται ότι το γηπεδούχο σωματείο είναι υποχρεωμένο να παραλάβει από την ΄Ενωση επικυρωμένη φωτοτυπία του φύλλου αγώνα του διακοπέντος αγώνα.

 

ΑΡΘΡΟ 15ο: ΕΠΑΘΛΑ - ΒΡΑΒΕΙΑ      

15.1.   Σε όλες τις ομάδες του Τουρνουά θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα για τη συμμετοχή τους.

 

ΑΡΘΡΟ 16ο: ΓΕΝΙΚΑ

16.1.   Για κάθε θέμα που θα προκύψει κατά τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος ή τουρνουά και που δεν προβλέπεται από την παρούσα προκήρυξη, καθώς και για κάθε ασάφεια που έχει ανάγκη από διευκρίνιση ή συμπλήρωση αποφασίζει το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.  κατόπιν συνεννόησης με το αρμόδιο τμήμα της Ομοσπονδίας.

16.2.   Η Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.  διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα της παραχώρησης της άδειας τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων του Τουρνουά μέσω του οποιουδήποτε δημόσιου ή ιδιωτικού τηλεοπτικού μέσου (τηλεόραση, διαδικτυακούς τόπους internet κλπ). Το κάθε σωματείο είναι υποχρεωμένο να έχει υπογεγραμμένο το GDPR (κανονισμός προσωπικών δεδομένων) από τους γονείς, του κάθε αθλητή του, που συμμετέχει στο Τουρνουά.

16.3.   Η οιαδήποτε ζωντανή ή μαγνητοσκοπημένη τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων από όλα τα Μ.Μ.Ε., (τηλεόραση, διαδικτυακούς τόπους ιinternet κλπ) αλλά και η ιδιωτική βιντεοσκόπηση τους, θα πρέπει να τύχει της προηγούμενης έγκρισής του Δ.Σ. της  Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. μετά από υποβολή εγγράφου σχετικού αιτήματος (δηλαδή παραλαβή από την Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.  ειδικής άδειας η οποία υποχρεωτικά θα πρέπει να επιδεικνύεται πριν την έναρξη του αγώνα στο γηπεδούχο σωματείο).

 

             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

Αρ. Πρωτ.                                                                                                                     /     / 2023 

 





ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

Δεν υπάρχουν σχόλια: