Με πρωτοτυπίες η γιορτή της ΕΣΚΑΝΑ στις αναπτυξιακές ηλικίες , στο ΔΑΚ Γλυφάδας αύριο Κυριακή 18 Ιουνίου - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

16.6.23

Με πρωτοτυπίες η γιορτή της ΕΣΚΑΝΑ στις αναπτυξιακές ηλικίες , στο ΔΑΚ Γλυφάδας αύριο Κυριακή 18 Ιουνίου

 

Αγαπητά μέλη της Ένωσης,

Σε λίγες εβδομάδες ολοκληρώνεται άλλη μια αθλητική χρονιά για τις ομάδες της Ένωσής μας.  Έφτασε η στιγμή να γιορτάσουμε το τέλος με την καθιερωμένη πλέον, δυναμικότερη εκδήλωση της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.

Τη γιορτή των αναπτυξιακών ηλικιών!

Είναι η γιορτή που θα ανταμείψουμε τους μικρούς μας αθλητές και θα ευχαριστήσουμε  τους προπονητές και βέβαια τους γονείς τους που στήριξαν την προσπάθεια.

Είναι η γιορτή που θα πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συμμετοχή τους στις ομάδες μας που φέτος ξεπέρασαν με τις συμμετοχές στα αναπτυξιακά προγράμματα, κάθε προσδοκία.

Φέτος είναι μια ξεχωριστή χρονιά καθώς «έτρεξαν» νέα προγράμματα βασισμένα στην Αναπτυξιακή Πολιτική της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Γι’ αυτόν το λόγο η Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. διοργανώνει τη φετινή γιορτή σε συνεργασία με την Ε.Ο.Κ.

Η γιορτή αυτή θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τις φετινές μας προσπάθειες και θα βάλει τις βάσεις για την επόμενη χρονιά, που θα είναι ακόμη πιο πλούσια σε δράσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα.

               Κυριακή 18 Ιουνίου, 08:30 – 14:00 στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας      .

Φέτος εκτός από τα αναπτυξιακά μας τμήματα, παιδιά από όλους τους συλλόγους θα μας παρουσιάσουν την ιστορία του μπάσκετ αλλά και τις σημαντικότερες μπασκετικές στιγμές για τη χώρα μας ενώ η εκδήλωση επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις!!!

Για άλλη μια χρονιά θα φιλοξενήσουμε παιδιά από το «Τζάμπολ Αγάπης» που θα συμμετέχουν ενεργά στη γιορτή μας.

Η γιορτή θα κλείσει με βραβεύσεις, την καθιερωμένη παρέλαση των ομάδων με τις εμφανίσεις τους, με τα αναμνηστικά μετάλλια και φωτογραφίσεις.

Παρακαλούμε όλα τα σωματεία, έως τις 11/6 να επιβεβαιώσουν στο eskana@otenet.gr τον αριθμό των αθλητών που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση. Αγόρια και Κορίτσια γεννηθέντα 2008 (U15), 2009 (U14), 2010 (U13), 2011-12 (U12), 2012 και μικρότερα (U11) και τους προπονητές τους που θα τα συνοδεύουν.

Ελάτε να καλωσορίσουμε όλα τα παιδιά της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. και να χειροκροτήσουμε το μέλλον των ομάδων και της Ένωσής μας.

Ελάτε να κάνουμε όλοι μαζί τη φετινή γιορτή αξέχαστη!!!!!

Το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.


Δεν υπάρχουν σχόλια: