Οι ποινές του Δ.Σ. της ΕΣΚΑΝΑ - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

19.12.22

Οι ποινές του Δ.Σ. της ΕΣΚΑΝΑ

 


ΘΕΜΑ 1Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ Α.Ο. ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΠΑΛ. Κ. – Α.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΣΤΙΣ 24/11/2022:

α) Την ποινή της έγγραφης αυστηρής επιτίμησης στον προπονητή του σωματείου Α.Ο. Κυρίαρχοι Παλ. Κ. ΓΕΡΟΔΗΜΟ Γ. βάσει του αρ. 83 παρ. 1α του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

β) Την ποινή της έγγραφης σύστασης στο σωματείο Α.Ο. ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΠΑΛ. Κ., ως συνυπεύθυνο, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αα του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

 

ΘΕΜΑ 2Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Α.Ο. – ΑΠΟΛΛΩΝ Α.Ο. ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΣΤΙΣ 21/11/2022:

Την ποινή της έγγραφης επίπληξης στο σωματείο ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Α.Ο., βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αβ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

 

ΘΕΜΑ 3Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ Α.Γ.Σ. ΕΣΤΙΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΝΟΤΙΟΙ ΑΛΙΜΟΥ ΑΘΛ. ΑΚΑΔ. ΣΤΙΣ 6/12/2022:

Την ποινή της έγγραφης επίπληξης στο σωματείο ΝΟΤΙΟΙ ΑΛΙΜΟΥ ΑΘΛ. ΑΚΑΔ., βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αβ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

 

ΘΕΜΑ 4Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ Γ.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΕΡΜΗΣ Α.Ο. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΙΣ 5/12/2022:

α) Την ποινή της στέρησης του δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων του για δέκα (10) ημέρες, στον β. προπονητή του σωματείου Ερμής Α.Ο. Αργυρούπολης ΜΩΥΣΙΔΗ Σ. βάσει του αρ. 83 παρ. 1β του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

β) Την ποινή της έγγραφης επίπληξης στο σωματείο ΕΡΜΗΣ Α.Ο. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, ως συνυπεύθυνο, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αβ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ.

γ) Αποδέχεται τυπικά την ένσταση του σωματείου Γ.Σ. Αστέρας Αγ. Δημητρίου και παραπέμπει την εκδίκαση της στην Κ.Ε.Δ./Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α., λόγω αρμοδιότητάς της

 

ΘΕΜΑ 5Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Α.Ο. – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΙΣ 1/12/2022:

Την ποινή της έγγραφης επίπληξης στο σωματείο ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Α.Ο., βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αβ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

 

ΘΕΜΑ 6Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΕΘΕΛ. ΟΜΑΔΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΘΡΙΑ – ΠΟΛΙΣ Α.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΣΤΙΣ 2/12/2022:

α) Την ποινή της έγγραφης αυστηρής επιτίμησης στον προπονητή του σωματείου Εθελ. Ομάδα Ασπροπύργου Θρία ΠΡΟΣΕΛΕΝΤΗ Σ. βάσει του αρ. 83 παρ. 1α του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

β) Την ποινή της έγγραφης σύστασης στο σωματείο ΕΘΕΛ. ΟΜΑΔΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΘΡΙΑ, ως συνυπεύθυνο, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αα του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

 

Η επιμέτρηση των ποινών που έχουν ημερολογιακό χαρακτήρα ξεκινά την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: