Στα γραφεία της ΕΣΚΑΝΑ ο πρόεδρος της ΕΟΚ Ε. Λιόλιος - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

6.10.22

Στα γραφεία της ΕΣΚΑΝΑ ο πρόεδρος της ΕΟΚ Ε. Λιόλιος

 


Τα γραφεία της ΕΣΚΑΝΑ επισκέφτηκε ο πρόεδρος της ΕΟΚ Ευάγγελος Λιόλιος συνοδευόμενος από τον γενικό διευθυντή της Ομοσπονδίας  Κωνσταντίνο Σβερκούνο. Παρόν σχεδόν  σύσσωμο το ΔΣ της ΕΣΚΑΝΑ με τον πρόεδρο Κίμωνα Γκιουλιστάνη και τα μέλη γεν. γραμματέα Κώστα  Φραγκούλη ,τον ταμία και πρόεδρο επιτροπής πρωταθλημάτων  Γιώργο Πρέκα , τους αντιπροέδρους Αντρέα Κιοσέ  και Γιάννη Μακρυγιάννη ,τον υπεύθυνο  αναπτυξιακού Θανάση Λίγγο ,την πρόεδρο επιτροπής γυναικών Σούλα Κανδύλη ,   τα μέλη Χαράλαμπο Λιβιεράτο ,Νίκο Στεργίου , καθώς φυσικά και των υπαλλήλων της Ένωσης  .

Η συζήτηση ήταν τρίωρη,  εξαιρετικά εποικοδομητική , με άψογη συνεργασία των δύο πλευρών . Ο πρόεδρος της ΕΟΚ έκανε πλήρη ανάλυση των στόχων της Ομοσπονδίας  ένα χρόνο μετά την ανάληψη της ηγεσίας της και ζήτησε την συμπαράσταση της ΕΣΚΑΝΑ σε όλα τα επίπεδα. Η απάντηση από το στόμα του πρόεδρου ήταν ξεκάθαρη: «Η ΕΣΚΑΝΑ είναι αποφασισμένη να υποστηρίξει με κάθε τρόπο το πλάνο της ΕΟΚ και ιδιαίτερα στο αναπτυξιακό κομμάτι που αποτελεί κατά κοινή αποδοχή ΕΟΚ και Ενώσεων το σημαντικότερο στοιχείο της προόδου του ελληνικού μπάσκετ».

Ο κ. Λιόλιος επίσης  υποσχέθηκε να βοηθήσει να λυθούν στο μέγιστο βαθμό τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ¨Ενωση , με βασικό γνώμονα ότι αυτή είναι ο καθρέπτης των σωματείων που την απαρτίζουν. Στα υγιώς δομημένα και λειτουργικά σωματεία ,  η ΕΟΚ με ιδιαίτερη ευαισθησία οφείλει να σταθεί στο πλάϊ τους όπως και στων αθλητών και αθλητριών που τα απαρτίζουν ανά πάσα στιγμή . Όπως τόνισε μάλιστα : «Γνωρίζω την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί με την ψηφιακή μεταρρύθμιση αλλά στο εγγύς μέλλον θα μας λύσει τα χέρια και θα υπάρχει πλήρης διαφάνεια.» 

Δεν υπάρχουν σχόλια: