Διακόπτονται τα πρωταθλήματα και τουρνουά της ΕΣΚΑΝΑ για δύο εβδομάδες -Επαναορίζονται οι αγώνες - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

4.1.22

Διακόπτονται τα πρωταθλήματα και τουρνουά της ΕΣΚΑΝΑ για δύο εβδομάδες -Επαναορίζονται οι αγώνες

 


H ανακοίνωση της ΕΟΚ

Με την ευχή ότι το 5ο επιδημικό κύμα του κορονοϊού θα είναι και το τελευταίο και μετά από τηλεδιασκέψεις που πραγματοποιήθηκαν χθες (03/01) με τις ομάδες των Εθνικών κατηγοριών, με τους εκπροσώπους των Ενώσεων, αλλά και με άλλες αθλητικές ομοσπονδίες, το ΔΣ της ΕΟΚ αποφάσισε τη μετάθεση των επίσημων αγωνιστικών δραστηριοτήτων των Εθνικών πρωταθλημάτων κατά δύο εβδομάδες.


Η αγωνιστική του διήμερου 8-9/1 με την οποία ήταν προγραμματισμένο να συνεχιστεί το κάθε πρωτάθλημα, μετατίθεται για το Σαββατοκύριακο 22-23/1, παρατηρώντας φυσικά την εξέλιξη των δεδομένων σε όλη τη χώρα μέχρι τότε. Στη μετάθεση δραστηριοτήτων συμπεριλαμβάνονται και οι επίσημες, ήτοι με διαιτητές και γραμματεία, φιλικές αναμετρήσεις, αφού είναι βασικό ζητούμενο η αποφυγή κάθε επαφής μεταξύ μελών διαφορετικών ομάδων.
Σε ό,τι αφορά τις προπονήσεις συνιστάται σε όλα τα Σωματεία η πιστή και απόλυτα σχολαστική τήρηση του Υγειονομικού πρωτοκόλλου και η διαρκής παρακολούθηση των αλλαγών σε αυτό.

Η Ελληνική Ομοσπονδία θα είναι δίπλα σε όλα τα σωματεία για κάθε διευκρίνιση ή βοήθεια που θα χρειαστούν. Εκφράζει δε, την εμπιστοσύνη της στην υπευθυνότητα όλων των ανθρώπων των σωματείων και τη βεβαιότητα για τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια προστασίας προκειμένου η επιστροφή στη δράση να είναι εφικτή το συντομότερο δυνατόν.Το Δ.Σ. της  Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.  αναβάλλει τα ματς για δυο εβδομάδες

Το Δ.Σ. της  Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.  στα πλαίσια της πιο πάνω απόφασης του ΔΣ της ΕΟΚ , αναβάλλει τα προγραμματισμένα ματς των δύο επόμενων  εβδομάδων από σήμερα έως 17 Ιανουαρίου . Ο τρόπος διεξαγωγής των αναβληθέντων αγώνων όλων των κατηγοριών Ανδρών,  Γυναικών,  Παίδων , Εφήβων Κορασίδων,  Νεανίδων , Νέων ανδρών , Παμπαίδων και Μίνι αγοριών , θα αποφασιστεί από το σημερινό Δ.Σ. της ΕΣΚΑΝΑ σε συνεργασία με τις επιτροπές πρωταθλημάτων  και θα ανακοινωθεί στα προγράμματα αύριο Τετάρτη 5.1.22 , σε συνεργασία με τα σωματεία . Επίσης μεταφέρεται κατά μία εβδομάδα η λήξη των δηλώσεων συμμετοχής στα τουρνουά προμίνι αγοριών , παγκορασίδων και μίνι κοριτσιών καθώς και  η έναρξή τους που επίσης μετατίθεται κατά μία εβδομάδα. Εννοείται πως οι προπονήσεις συνεχίζονται σε όλα τα τμήματα και μπορούν να διεξάγονται ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Πρώτο μέλημα της ΕΣΚΑΝΑ ειναι η υγεία των αθλουμένων και  ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ  πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ , όσον αφορά την διαχείριση κρουσμάτων, της εισόδου στα γυμναστήρια  και όχι μόνο. 

Ο στόχος της ομαλής ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων και τουρνουά , είναι εφικτός με την συνεργασία όλων . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: