ΕΣΚΑΝΑ Gamecenter | Νέα έκδοση. ΝΕΕΣ προσθήκες σε διαδικασίες ορισμών και εξ αποστάσεως (συν)εργασία. - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

3.11.21

ΕΣΚΑΝΑ Gamecenter | Νέα έκδοση. ΝΕΕΣ προσθήκες σε διαδικασίες ορισμών και εξ αποστάσεως (συν)εργασία.

Ολοκληρώθηκε και βρίσκεται ήδη στο επίκεντρο του αγωνιστικό σχεδιασμού των ομίλων καθώς και της διαδικασίας του κύκλου των ορισμών Διαιτητών και βοηθών Διαιτητών.

Η ΕΣΚΑΝΑ πρωτοπορεί ήδη στον τρόπο ορισμών διαιτητών. Τα τελευταία δύο(2) έτη δεν προβαίνει σε μαζικές δημοσιεύσεις ονομάτων Διαιτητών και βοηθών Διαιτητών

Με το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης και αποστολής ατομικών μηνυμάτων με πλήρες αυτοματισμούς αποστολής και ανάληψης - αποδοχής ορισμών, μέχρι και την προς τα «πίσω» ενημέρωση του GameCenter της με την αποστολή του τελικού αποτελέσματος των αγώνων, αμέσως μετά την λήξη του κάθε αγώνα.

Οι νέες προσθήκες στην τελευταία έκδοση δημιουργούν αποτελεσματικότερες συνθήκες εργασίας αλλά και εξ αποστάσεως συνεργασίας μεταξύ των υπευθύνων προγραμματισμού αγώνων και υπευθύνων ορισμών Διαιτητών και βοηθών Διαιτητών.

Οι ΝΕΕΣ δυνατότητες που προστέθηκαν στην πρόσφατη έκδοση :

- Εντοπισμός και αποτροπή ορισμών διαιτητών σε δύο συνεχόμενες αγωνιστικές της ίδιας Ομάδας. (Ομίλους Α, Β και Γ Ανδρών)

- Μητρώο ειδοποιήσεων υπεύθυνου ορισμού Διαιτητών και βοηθών Διαιτητών περιπτώσεων ΑΛΛΑΓΗΣ στοιχείων αγώνων (ΗΜΕΡΑ, ΩΡΑ,ΓΗΠΕΔΟ) και ενώ έχει ήδη αποσταλεί ατομική ειδοποίηση ορισμού.

- Βελτιωμένη διαδικασία αποστολή μαζικών ατομικών ορισμών στο προσωπικό email τους, με παράλληλη ένδειξη-γνωστοποίηση και των υπολοίπων ορισμών που αφορούν τον ίδιο αγώνα.

- Βελτιωμένη διαδικασία συλλογής απαντήσεων αποδοχής - ακύρωσης ορισμού.

- Ειδικές αναφορές (Reports) για λήψη αποφάσεων και στατιστικών στοιχείων

Η Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. περήφανη για το εν λόγω εγχείρημα, την ηλεκτρονική αναβάθμιση των υπηρεσιών της και την βελτίωση των ηλεκτρονικών εργαλείων της προς το προσωπικό της, θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές (δικούς της υπαλλήλους και συνεργάτες) για τις προσπάθειες που κατέβαλαν για την δημιουργία αλλά και τις συνεχείς αναβαθμίσεις του ESKANA GameCenter και που τις προσφέρουν μια υπεροχή και πρωτοπορία στον Ελλαδικό χώρο και όχι μόνο και ειδικότερα στο μπασκετικό χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: