ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΜΙΝΙΑ 08.30 - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

3.11.21

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΜΙΝΙΑ 08.30



 

1η Κλήση Αναπτυξιακής Ομάδας Κορασίδων

 Περιόδου 2021 – 2022 Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.

  Καλούνται οι παρακάτω αθλήτριες να παρευρεθούν στην 1η προπόνηση της αναπτυξιακής ομάδας  κορασίδων Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. (έτος γεννήσεως 2007) περιόδου 2021 – 2022, ώρα 08:30 έως 10:00 το πρωί της Κυριακής 7 Νοεμβρίου 2021, στο κλειστό γυμναστήριο των Καμινίων Πειραιά (Υμηττού 36 & Μουτσοπούλου, Πειραιάς 18540).
 
ΚΑΚΕΠΗ Ε. ,  ΣΑΒΒΙΔΟΥ Χ. (ΑΟΝΑ),
ΜΕΜΙΝΙ Κ. , ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΥ,  ΤΕΡΚΕΣΙΔΟΥ Μ, ΛΙΑΝΟΥΔΗ (ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ)
ΚΑΡΑΚΑΪΔΟΥ Μ. , ΣΠΑΘΑΡΗ ΑΙΚ. (ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ)
ΤΖΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΤΕΡΓΙΟΥ Β. (ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ)
ΚΑΤΣΟΥΛΗ Δ. , ΚΑΤΣΟΥΛΗ Ε. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ Χ. (ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜ.)
ΣΑΜΑΚΩΒΙΔΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Θ. (ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ)
ΤΣΙΜΠΡΙΜΑΝΗ Σ. , ΡΕΠΠΑ Ε. , ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ Δ. , ΔΗΜΑΡΑΚΗ Μ. (ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ)
ΚΑΪΑΦΑ Ε. (ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ)
ΚΟΤΑΛΑΚΙΔΟΥ (ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ)
ΔΕΛΗΣΤΑΘΗ (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ)
ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΙΔΟΥ Α. (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)


Σε περίπτωση που οι παραπάνω αθλήτριες έχουν την Κυριακή το πρωί αγωνιστική δραστηριότητα με την ομάδα τους, να ενημερωθούν οι προπονητές της αναπτυξιακής ομάδας κοριτσιών.

Παρακαλούνται επίσης, οι προπονητές των ομάδων της περιόδου 2021 – 2022, να έχουν επικοινωνία και εβδομαδιαία συνεργασία με το προπονητικό επιτελείο:

ΜΑΡΙΑ ΚΟΤΣΙΦΑ 6946504503
ΤΕΡΚΕΣΙΔΗΣ ΡΑΦΑΗΛ 6972148282
ΜΠΟΥΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 6997145758
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 6985074357


Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν μόνο οι πλήρως εμβολιασμένες αθλήτριες ή όσες έχουν νοσήσει κατά το τελευταίο εξάμηνο, καθώς και όσες αθλήτριες έως 15 ετών με αρνητικό PCR Test 72 ωρών ή Rapid Test 48 ωρών ή με αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα της προπόνησης ή  του αγώνα της αναπτυξιακής ομάδας (για παιδιά έως και 12 ετών).

Οι προπονητές θα παρευρίσκονται στο χώρο με μάσκα. Η προσέλευση και η αποχώρηση των αθλητριών θα γίνεται με χρήση μάσκας.

___________________________________________________

Μήνυμα του συντονιστή
του αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.
για την περίοδο 2021 - 2022

  Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Όπως έχετε διαπιστώσει, κατά την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ξεκίνησα μία προσπάθεια παρουσίας μου στα παιχνίδια των αναπτυξιακών ηλικιών παίδων και κορασίδων. Αυτή η δραστηριότητα θα συνεχιστεί εκ μέρους μου.
Σε μία περίοδο αρκετά δύσκολη λόγω της πανδημίας, θεωρώ πολύ σημαντική τη συνεργασία μας, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, σε όλη την αγωνιστική περίοδο.

Επιθυμώ τη συνεργασία σας με την προπονητική ομάδα της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. προκειμένου να βελτιώσουμε περισσότερο την προσπάθεια του αναπτυξιακού μας προγράμματος. Η πανδημία του Covid-19 μας δημιούργησε πολλά προβλήματα και συνεχίζει να μας δημιουργεί.

  Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου κάθε εβδομάδα, αποστέλλοντας τις δικές σας παρατηρήσεις στο email: tsoubrilocoach@gmail.com

  Θα είμαι όσο περισσότερο μπορώ κοντά σας όπως και οι συνεργάτες μου, πάντοτε σε σχέση με τον διαθέσιμο εθελοντικά χρόνο για την προσπάθειά μας.

 Ευχαριστώ όλους τους προπονητές και προπονήτριες για τη μέχρι σήμερα συνεργασία. Ευχαριστώ και το προπονητικό επιτελείο της αναπτυξιακής ομάδας. Τις επόμενες εβδομάδες, αν όλα πάνε καλά, θα ξεκινήσουν και οι κλήσεις των αγοριών.

Εύχομαι καλή συνέχεια με υγεία σε εσάς και τα μέλη των ομάδων σας.

  Ιωάννης Τσουμπρής

Δεν υπάρχουν σχόλια: