Ξεκινά το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΣΚΑΝΑ - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

13.10.20

Ξεκινά το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΣΚΑΝΑ

 




Η Ε.Σ.ΚΑ.ΝΑ. ανακοινώνει την έναρξη του αναπτυξιακού της προγράμματος για την καλαθοσφαιρική περίοδο 2020 – 2021.

Το αναπτυξιακό πρόγραμμα της  Ε.Σ.ΚΑ.ΝΑ. για το 2020 – 2021 πραγματοποιεί τα πρώτα βήματα της νέας του πορείας, με υπεύθυνο προγραμματισμού τον Κο Νικόλαο Στεργίου με τον προπονητικό συντονισμό του coach Ιωάννη Τσουμπρή και των συνεργατών του.

Στόχος τους μέσα σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για την ανθρωπότητα και ειδικότερα για τον αθλητισμό, να δώσουν στα παιδιά όλα τα πολύτιμα εφόδια για την εξέλιξη τους στο άθλημα του μπάσκετ.

Αυτό το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Οκτωβρίου 2020 την αρχή θα κάνουν τα κορίτσια. Κάθε σύλλογος αποστέλλει από τρεις (3) αθλήτριες, γεννημένες τα έτη 2006 και 2007, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Κλειστό γυμναστήριο Νέας Περάμου.

Ώρα Προπόνησης: 08:00 έως 09:30, από τους συλλόγους των περιοχών: Μέγαρα, Ελευσίνα, Νέα Πέραμος, Μάνδρα, Μαγούλα και Σαλαμίνα.

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

Κλειστό γυμναστήριο Καμινίων Πειραιά.

1η ώρα προπόνησης: 08:00 – 09:15, για τους συλλόγους του β’ και γ΄ δημοτικού διαμερίσματος της Ε.Σ.ΚΑ.ΝΑ που έχουν αντίστοιχα τμήματα αθλητριών:

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. –– ΠΟΡΦΥΡΑΣ Α.Ο.Φ.- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Α.Φ.Μ.Σ.- ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΠΑΛ.ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ Α.Ο.- Α.Ο.ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ-

ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑΣ-  Ε.Σ.Η.ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ- ΓΣ ΠΕΡΑΜΑ ΕΡΜΗΣ - ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΕΝ. ΑΜΦΙΑΛΗΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΟ - ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ -ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ - ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ 

 

2η ώρα προπόνησης: 09:15 – 10:30, για τους συλλόγους του α’ δημοτικού διαμερίσματος της Ε.Σ.ΚΑ.ΝΑ που έχουν αντίστοιχα τμήματα αθλητριών:

Γ.Σ.ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-  Α.Ε.Ο.ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ- ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 

Α.Ο.ΒΑΡΗΣ Ο ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ-Α.Ο. ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – 

Α.Ο.Ν.Α.-  Α.Ε.Γ. «Η ΕΥΡΥΑΛΗ» - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. -   Α.Ο.Π.ΦΑΛΗΡΟΥ –  

Α.Ο.ΔΑΦΝΗ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- Π.Ο.Κ.ΕΣΠΕΡΟΣ- Α.Ο.ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ- 

Στο χώρο της προπόνησης εισέρχονται σύμφωνα με τα μέτρα του ΕΟΔΥ, μόνο οι αθλήτριες με προστατευτική μάσκα, έχουν στα προσωπικά τους είδη μία ατομική πετσέτα και μπουκάλι με νερό.

 Υπεύθυνοι προπονητές: Έφη Βαννού και Ζαρκαδούλας Αλέξανδρος


Δεν υπάρχουν σχόλια: