B΄ ΠΑΙΔΩΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2020-21 - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

15.10.20

B΄ ΠΑΙΔΩΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2020-21

 


ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

B΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ   ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2020-2021

 

Σύμφωνα με τις διατάξεις των ισχυόντων Αθλητικών Νόμων (2725/1999,3057/2002 και 3264/2004 και 4049/12),των Καταστατικών της Ε.Ο.Κ. και της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α., των Κανονισμών της Ε.Ο.Κ. καθώς και της Γενικής Προκήρυξης Πρωταθλημάτων της Ε.Ο.Κ. 2020-2021.

,


ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ

 

Το Πρωτάθλημα της B΄ Κατηγορίας ΠΑΙΔΩΝ της αγωνιστικής  περιόδου 2020-2021 με τους παρακάτω όρους:

Αποχώρησαν από την Β΄ παίδων ο Μανδραϊκός , η Ένωση Αρμενίων , ο ΑΟ Βάρης και ο Ίκαρος Ν. Σμύρνης . Έγινε κλήρωση για την τοποθέτηση του ΝΕ Μεγαρίδος από τον 2ο όμιλο στον 1ο ώστε οι ομάδες να είναι 11 και 12  ανά όμιλο . 

 

ΑΡΘΡΟ 1o : ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

 

Στο Πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας ΠΑΙΔΩΝ αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, δικαιούνται συμμετοχής τα παρακάτω σωματεία:

 

1)       ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΕ 2)ΕΝΩΣΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ ΑΠΣ 3)ΔΑΦΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 4)ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΔΙΑ ΑΛΙΜΟΥ ΑΕ 5)ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ 6)ΦΙΛΙΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 7)ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΟ 8)ΑΕ ΡΕΝΤΗ 9)ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΑΟ 10)ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΑΟ 11)ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ 12)ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ 13)ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 14)ΓΛΥΦΑΔΑ ΕΝ. ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 15)ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΕΡΜΗΣ ΓΣ  16)ΑΟΝΑ 17)ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 18)ΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ 19) ΕΝ. ΠΕΡΑΜΟΥ ΜΕΓΑΡΩΝ 20)ΠΟΡΦΥΡΑΣ 21) ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ 22) ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ 23) ΑΙΞΩΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ :

B1 ΟΜΙΛΟΣ:  ΕΝ. ΠΕΡΑΜΟΥ ΜΕΓΑΡΩΝ ΦΙΛΙΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΕ ΡΕΝΤΗ ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΝΕ ΜΕΓΑΡΙΔΟΣ ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜ. ΑΙΞΩΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΡΕΠΟ

Β2 ΟΜΙΛΟΣ : ΑΟΝΑ ΓΛΥΦΑΔΑ ΕΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΔΙΑΣ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝ. ΑΜΦΙΑΛΗΣ ΓΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ

 

Ύστερα από απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α., ομάδα που δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα Παίδων η Εφήβων (λόγω των ειδικών συνθηκών και μόνο για την φετινή περίοδο)  δεν θα γίνεται   δεκτή η συμμετοχή της και στο Πρωτάθλημα της Ένωσης Ανδρών της Κατηγορίας της, με αποτέλεσμα τον υποβιβασμό της.

 

Γ) ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  ΠΑΙΔΩΝ

Στη Γ΄ Κατηγορία, υποβιβάζονται οι δύο (2)  τελευταίες ομάδες του 1ου ομίλου και οι τρεις (3) του 2ου ομίλου  του βαθμολογικού πίνακα της κανονικής περιόδου.

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 49 του Κανονισμού της Ε.Ο.Κ., ανεξάρτητα από τις τυχόν προβλεπόμενες αναδιαρθρώσεις κατηγοριών, οι ομάδες που προβλέπεται να υποβιβασθούν, οπωσδήποτε υποβιβάζονται και καταλαμβάνουν την τελευταία βαθμολογική θέση της αμέσως κατώτερης κατηγορίας.

ΑΡΘΡΟ 12ο : ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ – ΚΑΤΑΤΑΞΗ – ΙΣΟΒΑΘΜΙΕΣ.

 

Α) ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.

Για την βαθμολογία των σωματείων ισχύουν όσα ορίζει το άρθρο 47 του Κανονισμού των Πρωταθλημάτων, για την κατάταξη δε αυτών ισχύουν όσα αναφέρονται στα άρθρα 48 και 49 του ίδιου Κανονισμού.

Διευκρινίζεται, ότι σύμφωνα με το άρθρο 48 παρ. 8(της αυτή τροποποιήθηκε), τα αποτελέσματα των αγώνων που έδωσε Ομάδα που υποβιβάστηκε, λόγω μη προσέλευσής σε δυο(02) αγώνες ή αποχώρησης από την συνέχεια του Πρωταθλήματος, λαμβάνονται υπόψη στην διαμόρφωση του γενικού βαθμολογικού πίνακα της περιόδου.

 

Β)ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ

 

Οι τρεις (3) πρώτες νικήτριες ομάδες, ανέρχονται στην Α΄ Κατηγορία Παίδων . Αγωνίζονται σε ουδέτερα γήπεδα σε νοκ άουτ αγώνες  Α1-Β2 και Α2-Β1 και εν συνεχεία οι νικητές που ανέρχονται για τον τίτλο του πρωταθλητή και οι ηττημένοι για την 3η προνομιούχο θέση (ο ηττημένος είναι ο πρώτος επιλαχών) .

 

Γ) ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ.

Στη Γ΄ Κατηγορία, υποβιβάζονται οι δύο (02) τελευταίες ομάδες του 1ου ομίλου και οι τρεις (3) τελευταίες ομάδες του 2ου ομίλου  , ενώ από την κατηγορία Γ’ Παίδων ανέρχονται οι τέσσερις πρώτοι και θα αγωνιστούν στο Πρωτάθλημα περιόδου 2021-2022.

 

                                   

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΕΥΑΓΓ. ΛΥΜΠΕΡΑΤΟΣ                                                                                                                                                             ΓΕΩΡΓ. ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ  

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: