Λιθουανία - Ελλάδα ζωντανή μετάδοση στις 16:45 από την Αυστρία, για το Ευρωπαϊκό Νεανίδων (Β κατηγορία) - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

4.8.18

Λιθουανία - Ελλάδα ζωντανή μετάδοση στις 16:45 από την Αυστρία, για το Ευρωπαϊκό Νεανίδων (Β κατηγορία)
Λιθουανία - Ελλάδα ζωντανή μετάδοση στις 16:45 από την Αυστρία, για το Ευρωπαϊκό Νεανίδων (Β κατηγορία)Γερεουδάκης: «Μεγάλο ματς με Λιθουανία»


Ένα ιδιαίτερα δυνατό παιχνίδι δίνει σήμερα (16.45) η Εθνική Νεανίδων με αντίπαλο τη Λιθουανία στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας που διεξάγεται στην Αυστρία.

Πρόκειται για το πρώτο μεγάλο, από τα πολλά εμπόδια, θα βρεθούν στον δρόμο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος σε αυτή τη διοργάνωση.

«Είναι ένα μεγάλο ματς για μας. Θα πρέπει να αντιδράσουμε σωστά στις επιστροφές στην άμυνα και να μην δώσουμε την ευκαιρία στην αντίπαλο για ελεύθερα σουτ. Ο ρυθμός σε άμυνα και επίθεση είναι το πρώτο ζητούμενο για την ομάδα μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Γερεουδάκης.

Σχετικά με τον νικηφόρο αγώνα της πρεμιέρας με αντίπαλο την Αλβανία σχολίασε. «Είχαμε μεγάλο άγχος στην πρεμιέρα. Η αντίπαλη ομάδα έπαιξε με κοντό σχήμα και εμείς με τη σειρά μας προσπαθήσαμε να επιβάλλουμε την επίθεση μας . Ήταν ένα νευρικό παιχνίδι. Η ομάδα μας ήταν καλή κατά διαστήματα στην άμυνα, όμως έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε άμεσα».

basket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: