Οι ποινές της ΕΣΚΑΝΑ - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

25.1.18

Οι ποινές της ΕΣΚΑΝΑ


Ανακοινώθηκαν οι ποινές από την ΕΣΚΑΝΑ : Αναλυτικά : 
1) ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ
 την ποινή ΜΙΑΣ (1) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ στον αθλητή ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ ΜΥΡΩΝ του Σωματείου σας για τα γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄ Ανδρών μεταξύ των ομάδων ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ- Α.Ο.ΒΑΡΗΣ Ο ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ στις 22/12/2017,  σύμφωνα με το άρθρο 62.1 του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ.
2) ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

α ) την ποινή της ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ στον παράγοντα της Εν. ΑΡΜΕΝΙΩΝ κ. Χοβίκ Δερχοβακιμιάν , σύμφωνα με το άρθρο 85.1 του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ. για τα γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ Ανδρών Α.Ο.Σ. Ο ΤΕΛΑΜΩΝ- ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ στις 15/12/2017.
β) την ποινή της ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΣΤΕΡΗΣΗΣ  ΤΡΙΑΝΤΑ (30) ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ στο βοηθό προπονητή του σωματείου κο ΑΜΠΑΤΖΗ , σύμφωνα με το άρθρο 83 παρ.1β του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ. για τα γεγονότα που συνέβησαν στον ίδιο αγώνα.
γ ) στο Σωματείο την ποινή ΑΥΣΤΗΡΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ σύμφωνα με το άρθρο 82.2.Α.α του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ.
                        Οι ποινές  ξεκινούν από 25/01/2018.
3) Α.Ε.ΑΙΞΩΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
 την ποινή της ΑΥΣΤΗΡΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ στο σωματείο σας σύμφωνα με το άρθρο 82.2.Α.β του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ.   για τα γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα Πρωταθλήματος  ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ μεταξύ των ομάδων Α.Ε.ΑΙΞΩΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – Α.Ο.ΒΑΡΗΣ Ο ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ στις 13/01/2018.
4) Α.Ο.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
 την ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ στο σωματείο σας σύμφωνα με το άρθρο 82.2.Α.α του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ.   για τα γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα Πρωταθλήματος ΠΑΙΔΩΝ μεταξύ των ομάδων Α.Ο.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ- ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ στις 16/01/2018.

5)  Α.Π.Σ.ΕΝΩΣΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ
α )την ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΤΙΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΗΣ  στον προπονητή του Σωματείου σας κο ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ,σύμφωνα με το άρθρο 83.1.Α του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ. για τα γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα Πρωταθλήματος Β΄ Εφήβων μεταξύ των ομάδων ΕΝΩΣΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ Α.Π.Σ.- Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ στις 17/12/2017.
β) την ποινή της ΑΥΣΤΗΡΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ στο σωματείο σας σύμφωνα με το άρθρο 82.2.Α.β του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ.  για τα γεγονότα στον ίδιο αγώνα.
6)Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
 την ποινή της ΑΥΣΤΗΡΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ στο σωματείο σας σύμφωνα με το άρθρο 82.2.Α.β του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ.   για τα γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα Πρωταθλήματος Β΄ Εφήβων μεταξύ των ομάδων ΕΝΩΣΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ Α.Π.Σ.- Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ στις 17/12/2017.

7)  ΕΝΩΣΗ Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ/ΜΕΓΑΡΩΝ
 την ποινή της ΑΥΣΤΗΡΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ στο σωματείο σας σύμφωνα με το άρθρο 82.2.Α.β του Πειθαρχικού Δικαιου της Ε.Ο.Κ.  για τα γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄ Ανδρών μεταξύ των ομάδων Α.Ο.ΠΑΝΝΕΑΟΠΟΛΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΕΝΩΣΗ Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ/ΜΕΓΑΡΩΝ στις 22/12/2017.
8)Α.Ο.ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
α)την ποινή ΜΙΑΣ (1) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ στον αθλητή ΒΟΥΡΝΑ  και ΔΥΟ (2) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ στον αθλητή ΜΑΡΗ του Σωματείο σας για τα γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄ Ανδρών μεταξύ των ομάδων Α.Ο.ΠΑΝΝΕΑΟΠΟΛΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΕΝΩΣΗ Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ/ΜΕΓΑΡΩΝ στις 22/12/2017,  σύμφωνα με το άρθρο 62.1 και 63.2 του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ.
β) την ποινή της ΑΥΣΤΗΡΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ στο σωματείο σύμφωνα με το άρθρο 82.2.Α.β για τον ίδιο αγώνα.

9)Α.Φ.Μ.Σ.ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
την ποινή της ΑΥΣΤΗΡΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ στο σωματείο σας σύμφωνα με το άρθρο 82.2.Α.β του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ.   για τα γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα Πρωταθλήματος  Γ΄ΕΦΗΒΩΝ μεταξύ των ομάδων Α.Φ.Μ.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – Ε.Σ.Η.ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  στις 21/01/2018.