ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ | Αναχώρηση χωρίς Καϊμακόγλου η εθνική ομάδα. Αύριο (22.08) θα αντιμετωπίσει την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη (21.00, ΑΝΤ1) - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

21.8.14

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ | Αναχώρηση χωρίς Καϊμακόγλου η εθνική ομάδα. Αύριο (22.08) θα αντιμετωπίσει την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη (21.00, ΑΝΤ1)



Η Εθνική Ανδρών αναχωρεί απόψε (20.20) από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, όπου αύριο (21.00, ΑΝΤ1) θα αντιμετωπίσει στην Τουρκία, στο δεύτερο φιλικό αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η αποστολή αναχωρεί χωρίς τον Κώστα Καϊμακόγλου, ο οποίος χτύπησε στη χθεσινή αναμέτρηση στο χέρι. Υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες ήταν καθαρές, αλλά προτιμήθηκε να μείνει στην Αθήνα για θεραπείες.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης λίγο πριν την αναχώρηση από το ΟΑΚΑ, όπου η Εθνική Ανδρών προπονήθηκε πριν αναχωρήσει, τόνισε: "Θέλουμε να δείξουμε μια βελτίωση σε αυτό το τελευταίο φιλικό. Θέλουμε σε κάθε αγώνα να είμαστε καλύτεροι, να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα. Στη χθεσινή αναμέτρηση με την Τουρκία κάναμε κάποια πράγματα που δεν είχαμε κάνει στα φιλικά μέχρι τώρα, αλλά το δεύτερο μεταξύ μας παιχνίδι θα έχει υψηλότερο βαθμό δυσκολίας.

Παρουσιάσαμε μεγάλη βελτίωση τις τελευταίες μέρες και αφού παρουσιάσαμε αυτή τη βελτίωση σε μία εβδομάδα, γιατί να μην δείξουμε ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση στις 10 μέρες που υπολείπονται ως την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου; Στα συν είναι και η παρουσία του Νικ Καλάθη, είναι ένας σπουδαίος παίκτης, μας βοήθησε πολύ και θα μας βοηθήσει περισσότερο στη συνέχεια".









Δεν υπάρχουν σχόλια: