Ανδρέας Πολέμης : Στόχος το πρωτάθλημα - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

29.8.11

Ανδρέας Πολέμης : Στόχος το πρωτάθλημα


Την άνοδο στη Γ' εθνική έχει θέσει ως στόχο ο Φάρος Κερατσινίου στο φετινό πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ. Ο τεχνικός της ομάδας, Ανδρέας Πολέμης μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για το μεγάλο στόχο αλλά και για την πορεία της προετοιμασίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τους στόχους του Φάρου στο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ
"Λαμβάνοντας υπόψιν ότι πέρσι τερματίσαμε δεύτεροι κι ότι το καλοκαίρι κάναμε ποιοτικές μεταγραφές σε θέσεις που είχαμε αδυναμία νομίζω ότι στόχος μας πρέπει να είναι η άνοδος. Θα πρέπει να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Λαμβάνοντας υπόψιν τα ρόστερ των άλλων ομάδων είμαστε αρκετά ποιοτικοί όποτε αν υπάρχει η υγεία ο στόχος μας είναι εφικτός".

Για το πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ
"Θα είναι μία μικρή Γ' εθνική, καθώς πολλές ομάδες έχουν φιλοδοξίες ανόδου. Καλοί παίκτες με ποιότητα κατέβηκαν στην Α' ΕΣΚΑΝΑ γιατί σκέφτηκαν ότι αντί να ταξιδεύουν και να μην πληρώνονται είναι προτιμότερο να μην παίξουν στα τοπικά με λιγότερα χρήματα. Με αυτά τα δεδομένα όλα δείχνουν ότι το επίπεδο θα είναι καλύτερο"

Για την πορεία της προετοιμασίας
"Έχουμε ξεκινήσει από τις 16 Αυγούστου κάνοντας τρεις φορές την εβδομάδα πρωινή προπόνηση κι όλες τις απογευματινές. Το θετικό είναι ότι τα παιδιά έχουν διάθεση κατανοώντας ότι η ομάδα είναι πιο ποιοτική από πέρσι. Γενικά υπάρχει ομοιογένεια και τα νέα παιδιά έχουν αντιληφθεί την οικογενειακή κατάσταση που υπάρχει. Μέχρι τώρα όλα βαίνουν καλώς."



Δεν υπάρχουν σχόλια: