Οι αποφάσεις και ποινές του Δ.Σ. της ΕΣΚΑΝΑ - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

23.2.24

Οι αποφάσεις και ποινές του Δ.Σ. της ΕΣΚΑΝΑ

 


ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ A’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (UNDER 23) – Α.O.N. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΙΣ 11/2/2024:
α) Αποδέχεται τυπικά και κατ' ουσίαν την ένσταση του σωματείου Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης
β) Μηδενίζει το σωματείο Α.Ο. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ, λόγω παράβασης του αρ. 8 της Ειδικής Προκήρυξης Α' Κατηγορίας Γυναικών Αγ. Περ. 2023-24 και βάσει του αρ. 47 παρ. 2α του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..
γ) Κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ του σωματείου Α.Ο.Ν. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ με σκορ 0-20 και βαθμούς δύο (2) έναντι μηδενός (0).

δ) Διατάσσει την επιστροφή του ημίσεος του καταβληθέντος παραβόλου στο σωματείο Α.Ο.Ν. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, βάσει του αρ. 10 παρ. ζ της Ειδικής Προκήρυξης Α' Κατηγορίας Γυναικών Αγ. Περ. 2023-24.

ΘΕΜΑ 2Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ Α.Ο. ΦΙΛΙΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ – ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ Α.Σ. ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ ΣΤΙΣ 3/2/2024:

α) Ποινή έγγραφης αυστηρής επιτίμησης στον προπονητή ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΦΩΤΙΟ του σωματείου Απρόβλεπτοι Α.Σ. Κορυδαλλού βάσει του αρ. 83 παρ. 1α του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

Ποινή έγγραφης σύστασης στο σωματείο ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ Α.Σ. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ως συνυπεύθυνο, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αα του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

 

ΘΕΜΑ 3Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ Α.Ο. ΒΑΡΗΣ ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ – ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ Α.Ο. ΣΤΙΣ 25/1/2024

α) Ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας στον αθλητή ΣΤΕΦΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του σωματείου Παννεαπολικός Α.Ο., βάσει του αρ. 62  παρ. 1 του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

β) Ποινή έγγραφης επίπληξης στο σωματείο ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ Α.Ο., ως συνυπεύθυνο, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αβ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

 

ΘΕΜΑ 4Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ Α.Ο. ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – Γ.Α.Σ. ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΣΤΙΣ 8/2/024:

α) Απόρριψη της ένστασης του σωματείου Α.Ο. Φάρος Κερατσινίου, διότι δεν τηρήθηκαν τα οριζόμενα από το αρ. 54 παρ. 4 του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

β) Απόρριψη της ένστασης του σωματείου Γ.Α.Σ. Πήγασος Κορυδαλλού, διότι δεν τηρήθηκαν τα οριζόμενα από το αρ. 54 παρ. 4 του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

 

ΘΕΜΑ 5Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ Α.Ο. ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΠΑΛ. ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ – Γ.Σ.Σ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ U23 ΣΤΙΣ 9/2/2024:

α) Ποινή  έγγραφης αυστηρής επιτίμησης στον βοηθό προπονητή ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ Κ. του σωματείου ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ.Σ. βάσει του αρ. 83 παρ. 1α του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

β) Ποινή έγγραφης επίπληξης στον διοικητικό παράγοντα ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΙΩΣΗΦ του σωματείου Α.Ο. Κυρίαρχοι Παλ. Κοκκινιάς, βάσει του αρ. 85 παρ. 1 του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

γ) Συνέχιση του αγώνα από το χρονικό σημείο της διακοπής του, βάσει του αρ. 46 παρ. 1 του κανονισμού της Ε.Ο.Κ., κεκλεισμένων των θυρών, με παρουσία κομισαρίου.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: