Οι ποινές του Δ.Σ. - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

28.2.23

Οι ποινές του Δ.Σ.

 


ΘΕΜΑ 1Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΝΔΡΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ – Α.Ο. ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΙΣ 4/2/2023:

α) την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον κύριο αγωνιστικό χώρο των γηπέδων που αγωνίζεται, οποιαδήποτε ομάδα του σωματείου του, για έξι (6) μήνες στον διοικητικό παράγοντα του σωματείου Α.Ο. Ερμής Αργυρούπολης, ΤΣΙΟΥΡΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟ βάσει του αρ. 85 παρ. 1 του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

β) την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον κύριο αγωνιστικό χώρο των γηπέδων που αγωνίζεται, οποιαδήποτε ομάδα του σωματείου του, για δύο (2) μήνες στον διοικητικό παράγοντα του σωματείου Α.Ο. Ερμής Αργυρούπολης, ΦΡΑΓΚΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ βάσει του αρ. 85 παρ. 1 του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

γ) α) την ποινή της διεξαγωγής δύο (2) αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, στο σωματείο Α.Ο. ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Γ1β του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

 

ΘΕΜΑ 2Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ A’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. – Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΣΤΙΣ 7/2/2023:

α) την ποινή της έγγραφης αυστηρής επιτίμησης στον προπονητή του σωματείου Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας ΚΕΦΑΛΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ βάσει του αρ. 83 παρ. 1α του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

β) την ποινή της έγγραφης σύστασης στο σωματείο Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, ως συνυπεύθυνο, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αα του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: