Οι ποινές της ΕΣΚΑΝΑ - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

8.4.22

Οι ποινές της ΕΣΚΑΝΑ

 


ΘΕΜΑ 1Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ Α.Σ. ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ – ΠΟΛΙΣ Α.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΣΤΙΣ 27/3/2022:

α) την ποινή της στέρησης του δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων του για έναν (1) μήνα, στον προπονητή του σωματείου Α.Σ. Απρόβλεπτοι ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΦΩΤΗ βάσει του αρ. 83 παρ. 1β του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

β) την ποινή της έγγραφης επίπληξης στο σωματείο Α.Σ. ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ, ως συνυπεύθυνο, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αβ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

 

ΘΕΜΑ 2Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ  ΙΚΑΡΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Α.Ο. – ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Α.Ε. ΣΤΙΣ 14/3/2022:

α) την ποινή του αποκλεισμού δώδεκα (12) αγωνιστικών ημερών στον αθλητή του σωματείου Ίκαρος Νέας Σμύρνης Α.Ο. ΤΖΕΛΕΠΗ Ι. βάσει του αρ. 68 του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

β) την ποινή της έγγραφης επίπληξης στο σωματείο ΙΚΑΡΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Α.Ο., ως συνυπεύθυνο, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αβ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

 

ΘΕΜΑ 3Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΑΘΛΗΤ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ – ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 18/3/2022:

α) την ποινή της έγγραφης αυστηρής επιτίμησης στον προπονητή του σωματείου Φάρος Κερατσινίου ΦΟΥΚΟΠΟΥΛΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ βάσει του αρ. 83 παρ. 1α του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

β) την ποινή της έγγραφης σύστασης στο σωματείο ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ, ως συνυπεύθυνο, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αα του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

 

 

ΘΕΜΑ 4Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΝΝΕΠΟΛΙΚΟΣ Α.Ο. – Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ ΣΤΙΣ 24/3/2022:

α) την κεκλεισμένων των θυρών συνέχιση του αγώνα από το σημείο της διακοπής του, διατηρουμένων όλων των στοιχείων που αναγράφονται στο φύλλο αγώνα, βάσει του αρ. 46 παρ. 1 του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

β) την ποινή της έγγραφης επίπληξης, στο σωματείο ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ Α.Ο. βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αβ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

γ) την ποινή της έγγραφης επίπληξης στο σωματείο Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ. βάσει του αρ. 82 παρ. 2Γβ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

 

ΘΕΜΑ 5Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ ΕΝ. ΤΡΑΧΩΝΩΝ-ΔΙΑΣ ΑΛΙΜΟΥ – ΑΡΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΣΤΙΣ 22/3/2022:

την ποινή της έγγραφης σύστασης στο σωματείο ΑΡΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αα του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

 

ΘΕΜΑ 6Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ Α.Ο. ΣΤΙΣ 1/4/2022:

την ποινή της διεξαγωγής δύο (2) αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, στο σωματείο ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Γβ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: