Ηλεκτρονική Επικοινωνία των Σωματείων με την Ένωση - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

29.3.22

Ηλεκτρονική Επικοινωνία των Σωματείων με την Ένωση

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Ηλεκτρονική Επικοινωνία των Σωματείων με την Ένωση»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΚΑΝΑ σε πρόσφατη συνεδρίασή του εξέτασε διεξοδικά τα θέματα που αφορούν την καλύτερη λειτουργία της Ένωσης και την καλύτερη επικοινωνία της με τα σωματεία. Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

 

-         Τα αποτελέσματα των αγώνων θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα της Ένωσης την επομένη των αγώνων.

 

-         Για την ενημέρωση της Ένωσης με τα αποτελέσματα, υπεύθυνη είναι η γηπεδούχος ομάδα η οποία οφείλει να στέλνει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τα στοιχεία του αγώνα.

 

-         Όλα τα αιτήματα σχετικά με τη διεξαγωγή αγώνων θα αποστέλλονται ΜΟΝΟ με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και όχι τηλεφωνικά, ώστε να λαμβάνουν έγκαιρα γνώση η Ένωση και η αρμόδια Επιτροπή πρωταθλήματος.

 

-         Τα αιτήματα που αφορούν αναβολή ή ακύρωση θα πρέπει να αποστέλλονται μέχρι την Τετάρτη και να αφορούν αγώνες της επόμενης εβδομάδας. Αιτήματα που έρχονται εκπρόθεσμα στην Ένωση δεν θα ικανοποιούνται. Εξαίρεση από τη διαδικασία αποτελούν περιπτώσεις αναβολής λόγω Covid-19 για τις οποίες συνεχίζουν να τηρούνται οι ισχύουσες διατάξεις (ηλεκτρονική αποστολή του αιτήματος τεκμηριωμένη με κατ’ ελάχιστο 4 θετικά διαγνωστικά τεστ).

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: