Χωρίς σκορ και βαθμολογίες τα τουρνουά υποδομών της ΕΣΚΑΝΑ - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

18.3.22

Χωρίς σκορ και βαθμολογίες τα τουρνουά υποδομών της ΕΣΚΑΝΑ

 


Η Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. υπενθυμίζει στα σωματεία της πως τα τουρνουά υποδομών (Παμπαίδων, Παγκορασίδων, Μίνι Αγοριών, Μίνι Κοριτσιών, Προμίνι) έχουν ως στόχο την ανάδειξη της ομορφιάς του αθλήματος, την χαρά των μικρών αθλητών/τριών μέσω της σωστής εκμάθησής του, την καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των συμμετεχόντων και επ' ουδενί προσφέρονται για σωματειακές αντιπαλότητες. Με γνώμονα τα ανωτέρω και με σκοπό την εξάλειψη οποιασδήποτε μορφής ανταγωνισμού, που δεν συνάδει με τις αναφερόμενες ηλικιακές κατηγορίες, το Δ.Σ. αποφάσισε εφεξής τα αποτελέσματα των αγώνων, καθώς και οι βαθμολογίες των συγκεκριμένων τουρνουά, να μην αναρτώνται στο site της Ένωσης.

Τα φύλλα αγώνα θα τηρούνται κανονικά , Οι σύλλογοι θα αγωνίζονται φτάνει να έχουν διαθέσιμους-ες ,  ακομη και πέντε αθλητές η αθλήτριες . Με οκτώ δεν μηδενίζονται , αλλά ακομη και αν έχουν λιγότερους η λιγότερες τότε  ο αγώνας θα διεξάγεται κανονικά και θα αναφέρεται ως αποτέλεσμα το 20-0 . 

Οι διαιτητές υποχρεούνται να στείλουν τα φύλα αγώνα άμεσα η με φωτογραφία , ώστε να γνωρίζει η Ένωση ποιοί αγώνες εχουν διεξαχθεί .

Δεν υπάρχουν σχόλια: