ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ :Από 1 Απριλίου καλύπτει η ΕΟΚ το κόστος των αγώνων υποδομών (ο τρόπος καταβολής ) - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

1.4.22

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ :Από 1 Απριλίου καλύπτει η ΕΟΚ το κόστος των αγώνων υποδομών (ο τρόπος καταβολής )

 


Σε συνέχεια της από 16/3/2022 ανακοίνωσης της Ε.Ο.Κ., το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. ενημερώνει τα σωματεία της δύναμής της ότι:

Από την Παρασκευή 1 Απριλίου η Ε.Ο.Κ. αναλαμβάνει την κάλυψη του κόστους διαιτητών και κριτών για όλους τους αγώνες U18 (έφηβοι – νεάνιδες – παίδες – κορασίδες – παμπαίδες – παγκορασίδες – μίνι – προμίνι).

Ο τρόπος πληρωμής θα γίνεται ως εξής:

Αρχικά η πληρωμή των διαιτητών και των κριτών θα γίνεται εξ ημισείας απο τα δύο διαγωνιζόμενα σωματεία, πριν την έναρξη του αγώνα και ανεξαρτήτως του σωματείου που φέρει την ιδιότητα του γηπεδούχου. Αντίθετα το κόστος και την ευθύνη ειδοποίησης  ιατρού έχουν πάντα οι γηπεδούχοι .

Με τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, θα αποσταλλεί από την Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. στην Ε.Ο.Κ. μια συγκεντρωτική κατάσταση η οποία θα περιλαμβάνει το συνολικό κόστος για κάθε σωματείο, και ακολούθως η Ε.Ο.Κ. θα αποδώσει το αντίστοιχο ποσό με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του σωματείου.

Την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2022-23 η διαδικασία αυτή θα επαναληφθεί δύο φορές: Μία για τους αγώνες που θα διεξαχθούν έως 31/12/2022 και μία για τους αγώνες από 1/1/2023 έως τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: