Οι ποινές της ΕΣΚΑΝΑ - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

17.1.22

Οι ποινές της ΕΣΚΑΝΑ

 


ΘΕΜΑ 1Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ ΕΝΩΣΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ Α.Π.Σ. –  ΤΕΡΨΙΘΕΑ Α.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΣΤΙΣ 5/12/2021:

α) την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον κύριο αγωνιστικό χώρο των γηπέδων που αγωνίζεται, οποιαδήποτε ομάδα του σωματείου του, για δεκαπέντε (15) ημέρες στον διοικητικό παράγοντα του σωματείου Τερψιθέα Α.Ο. Γλυφάδας ΔΗΜΗΤΡΕΛΛΟ Κ., βάσει του αρ. 85 παρ. 1 του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

β) την ποινή της έγγραφης επίπληξης στο σωματείο ΤΕΡΨΙΘΕΑ Α.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ως συνυπεύθυνο, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αβ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

 

ΘΕΜΑ 2Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ Α.Ο.Κ. ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ Α.Ο. ΣΤΙΣ 6/12/2021:

α) την ποινή της έγγραφης αυστηρής επιτίμησης στον προπονητή του σωματείου Α.Ο.Κ. Νέα Σμύρνη  ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ βάσει του αρ. 83 παρ. 1α του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

β) την ποινή της έγγραφης σύστασης στο σωματείο Α.Ο.Κ. ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, ως συνυπεύθυνο, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αα του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

 

ΘΕΜΑ 3Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ Α.Ο. – ΠΟΡΦΥΡΑΣ Α.Ο. ΣΤΙΣ 19/12/2021:

α) την ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας στον αθλητή του σωματείου Προφήτη Ηλία Α.Ο. ΧΡΙΣΤΟΓΛΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ βάσει του αρ. 62 παρ. 1 του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

β) την ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας στον αθλητή του σωματείου Προφήτη Ηλία Α.Ο. ΜΠΡΑΒΟ-ΒΩΚΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ βάσει του αρ. 62 παρ. 1 του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

γ) την ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας στον αθλητή του σωματείου Προφήτη Ηλία Α.Ο. ΠΑΤΕΡΑ ΙΩΑΝΝΗ βάσει του αρ. 62 παρ. 1 του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

δ) την ποινή της έγγραφης επίπληξης στο σωματείο ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ Α.Ο., ως συνυπεύθυνο, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αβ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

 

ΘΕΜΑ 4Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΑΙΞΩΝΗ Α.Ε. ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΣΤΙΣ 19/12/2021:

α) την ποινή της έγγραφης αυστηρής επιτίμησης στον προπονητή του σωματείου Αετός Καλλιθέας ΜΗΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ βάσει του αρ. 83 παρ. 1α του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

β) την ποινή της έγγραφης σύστασης στο σωματείο ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ως συνυπεύθυνο, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αα του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

 

ΘΕΜΑ 5Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ A’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Δ.Α.Σ. – ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ Γ.Σ. ΕΡΜΗΣ ΣΤΙΣ 20/12/2021:

α) την ποινή της στέρησης του δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων του για έξι (6) ημέρες, στον προπονητή του σωματείου Δραπετσώνας Δ.Α.Σ. ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΤΗ ΣΩΤΗΡΙΟ βάσει του αρ. 83 παρ. 1β του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

β) την ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας στον αθλητή του σωματείου Περάματος Γ.Σ. Ερμής Α.Ο. ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟ βάσει του αρ. 62 παρ. 1 του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

γ) την ποινή της έγγραφης επίπληξης στο σωματείο ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Δ.Α.Σ., ως συνυπεύθυνο, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αβ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

δ) την ποινή της έγγραφης επίπληξης στο σωματείο ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ Γ.Σ. ΕΡΜΗΣ., ως συνυπεύθυνο, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αβ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

 

ΘΕΜΑ 6Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ Α.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ ΣΤΙΣ 21/12/2021:

α) την ποινή της έγγραφης σύστασης στο σωματείο Α.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αα του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

 

ΘΕΜΑ 7Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ Η ΕΥΡΥΑΛΗ Α.Γ.Ο. –  ΤΕΡΨΙΘΕΑ Α.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΣΤΙΣ 21/12/2021:

α) την ποινή του αποκλεισμού τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών στον αθλητή του σωματείου Η Ευρυάλη Α.Γ.Ο. ΖΑΜΠΑΡΑ ΜΙΧΑΗΛ βάσει του αρ. 65 παρ. 1 του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

β) την ποινή της έγγραφης αυστηρής επιτίμησης στον προπονητή του σωματείου Η Ευρυάλη Α.Γ.Ο. ΜΠΑΤΗ ΝΙΚΟΛΑΟ βάσει του αρ. 83 παρ. 1α του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

γ) την ποινή της στέρησης του δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων του για τριάντα (30) ημέρες, στον προπονητή του σωματείου Η Ευρυάλη Α.Γ.Ο. ΑΝΔΡΕΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ βάσει του αρ. 83 παρ. 1β του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

δ) την ποινή της έγγραφης επίπληξης στο σωματείο Η ΕΥΡΥΑΛΗ Α.Γ.Ο., ως συνυπεύθυνο, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αβ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

 

ΘΕΜΑ 8Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΑΙΞΩΝΗ Α.Ε. ΓΛΥΦΑΔΑΣ – Α.Ο. ΒΑΡΗΣ ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ ΣΤΙΣ 23/12/2021:

α) την ποινή του αποκλεισμού τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών στον αθλητή του σωματείου Α.Ο. Βάρης Αναγυρούς ΤΣΟΛΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ βάσει του αρ. 65 παρ. 1 του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

β) την ποινή της έγγραφης επίπληξης στο σωματείο Α.Ο. ΒΑΡΗΣ ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ, ως συνυπεύθυνο, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αβ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

 

ΘΕΜΑ 9Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ Α.Ο. ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ Α.Ο. ΣΤΙΣ 23/12/2021

α) την ποινή της έγγραφης αυστηρής επιτίμησης στον προπονητή του σωματείου Προοδευτική Νεολαία Α.Ο. ΚΛΙΓΚΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ βάσει του αρ. 83 παρ. 1α του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

β) την ποινή των δύο (2) αγωνιστικών ημερών κεκλεισμένων των θυρών στο σωματείο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ Α.Ο., βάσει του αρ. 82 παρ. 2Γβ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

 

Η επιμέτρηση των ποινών που έχουν ημερολογιακό χαρακτήρα ξεκινά από την πρώτη ημέρα επανέναρξης των πρωταθλημάτων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: