Οι ποινές του ΔΣ της ΕΣΚΑΝΑ στην συνεδρίαση της 28ης Ιανουαρίου - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

30.1.19

Οι ποινές του ΔΣ της ΕΣΚΑΝΑ στην συνεδρίαση της 28ης Ιανουαρίου


ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΕΣΚΑΝΑ  28.01.19
ΠΟΙΝΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
Σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας κατά την Συνεδρίασή του στις 28/01/2019, αποφάσισε, ύστερα από εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος Ανδρών, να επιβάλλει:
ΠΡΟΣ  : ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ 
ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ  ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΝ. ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ  ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 8 ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΤΗΣ Γ΄ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ. ΑΜΦΙΑΛΗΣ ΤΗΣ 18.01.19 . Ο αγώνας ΑΥΤΌΣ  ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΡ  20-0 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΕΝ. ΑΜΦΙΑΛΗΣ ΑΠΣ 
ΠΡΟΣ  : ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ 
Α) ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ Β΄ ΑΝΔΡΩΝ ΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ ΑΡΓΥΡ.  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ  ΝΕΟΛΑΙΑ . Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟ ΟΜΑΔΑ ΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ 48-25 ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΖΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ και σύμφωνα με το άρθρο 46.2 και  46.3β  του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ.
Β) ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΜΊΑ (ΠΕΝΤΕ) ΛΟΓΩ ΥΠΟΤΡΟΠΗΣ και  σύμφωνα με το άρθρο 82. Γ.1.δ  του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ.
ΠΡΟΣ :  ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 
Α) ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ  ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΦΗΒΩΝ Β΄ ΤΗΣ 09.12.18  ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  ΕΝ. ΑΜΦΙΑΛΗΣ ΑΠΣ  σύμφωνα με το άρθρο 82.2.Αβ του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ.
Β) ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ 15 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΕΣ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Η ΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ ΣΩΚΡΑΤΗ και σύμφωνα με το άρθρο 83.1.β . 
Η ποινή εφαρμόζεται από την κοινοποίηση της παρούσης την 29η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΚΑΙ ΛΗΓΕΙ ΤΗΝ 12Η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: