Κεραυνός εν αιθρία με τον χαμό του Αντώνη Βατίστα !! - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

26.7.18

Κεραυνός εν αιθρία με τον χαμό του Αντώνη Βατίστα !!



Λίγες ώρες από την απώλεια του Κώστα Αναστασάτου,  άλλο ένα τεράστιο χτύπημα δέχθηκε το πειραϊκό μπάσκετ με τον χαμό του 52χρονου Αντώνη Βατίστα !! Ο άτυχος Αντώνης, είχε σύζυγο την αγαπημένη του  Ρεγγίνα και τα δύο παιδιά του Δημήτρη(23) Αριάδνη(20) και χάθηκε από ανακοπή καρδιάς  .  



Ηταν επιχειρηματίας αλλά μπασκετάνθρωπος με όλη την σημασία της λέξης . Ξεκίνησε την καριέρα του σαν αθλητής του Πειραϊκού Συνδέσμου και με κόουτς τον Κώστα Σορώτο και συμπαίκτη τον Σταύρο Ελληνιάδη κατέκτησαν τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας παίδων  . Αγωνίστηκε επίσης για χρόνια στον Εθνικό και τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας και λίγα χρόνια μετά έγινε προπονητής . Ξεκίνησε την καριέρα του από τις γυναίκες του Φοίνικα Αγ. Σοφ. , συνέχισε στις γυναίκες του Πειραϊκού εν συνεχεία ανέλαβε τον Φοίνικα Πειραιά , ήταν συνεργάτης του Κώστα Μπρούστα στον Εθνικό και κατόπιν ανέλαβε ο ίδιος τον Εθνικό συνέχισε σε Ερμή Περάματος (γυναίκες) , Φοίνικα Αγ. Σοφίας . Πορφύρα γυναίικες , Π. Φάληρο γυναίκες,  Αστέρα Αγ. Δημ. γυναίκες .
Το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΝΑ εκφράζει τα συλυπητήριά του στους οικείους του Αντώνη Βατίστα . Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει... 
Η κηδεία του θα γίνει αύριο Παρασκευή 27 Ιουλίου στις 14.00 στο Γ΄ νεκροταφείο Νικαίας .



Δεν υπάρχουν σχόλια: