Υπενθύμιση στα σωματεία για δημιουργία νέων διαιτητών - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

13.4.18

Υπενθύμιση στα σωματεία για δημιουργία νέων διαιτητών


ΚΑΛΛΙΘΕΑ 13/04/2018
ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ:

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,
Σας είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζουμε μεγάλο θέμα με την επάρκεια διαιτητών για την πλήρη  και ομαλή  διεξαγωγή των πρωταθλημάτων μας κυρίως μικρών ηλικιών (μίνι, προμίνι, παγκορασίδες, κορασίδες κ.λ.π.)
Σας είναι επίσης γνωστό ότι αναγκαζόμαστε να ζητάμε συνεχώς βοήθεια από την Ε.Σ.Κ.Α. η οποία ευγενώς ανταποκρίνεται. Όμως επειδή αποστολή της ΕΝΩΣΗΣ είναι και η δημιουργία νέων διαιτητών για να υπάρξει επάρκεια και να διεξάγονται ομαλά όλα τα πρωταθλήματά μας , σας γνωρίζουμε ότι σε συνεργασία  με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Νότιας Αττικής αποφασίσαμε να διεξάγουμε Σχολή Διαιτητών η οποία θα ξεκινήσει τις εργασίες της εντός του Μαΐου 2018.
Παρακαλούμε όλα τα Σωματεία μας όπως αποστείλουν νέα παιδιά ηλικίας κυρίως έως 20 ετών για εκμάθηση από καθηγητές διαιτησίας υψηλού επιπέδου.
Έτσι λοιπόν πρεσβεύουμε τόσο στην ανάπτυξη του μπάσκετ στην Ενωσή μας η οποία είναι πρωτοπόρος σε αυτό το θέμα όσο και στην δημιουργία νέων διαιτητών υψηλού κύρους και ποιότητας οι οποίοι θα αναλάβουν μελλοντικά ΟΛΑ τα πρωταθλήματά  μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΙΔΙΩΝ.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Το Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: