Οι ποινές του ΔΣ ης ΕΣΚΑΝΑ - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

31.10.17

Οι ποινές του ΔΣ ης ΕΣΚΑΝΑ


ΠΡΟΣ: Α.Ο.ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
Σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας κατά την  Συνεδρίασή του στις 30/10/2017, αποφάσισε, ύστερα από εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος Ανδρών, να επιβάλλει στον αθλητή του Σωματείου σας ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΣΤΕΦ. την ποινή αποκλεισμού ΜΙΑΣ (1) αγωνιστικής σύμφωνα με το άρθρο 62.1 του Πειθαρχικού κώδικα της Ε.Ο.Κ. για τη  συμπεριφορά του προς το διαιτητή του αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄ Ανδρών μεταξύ των ομάδων Α.Ο. ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ -  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ Α.Ο. στις 20/10/2017.
Επίσης, αποφάσισε να επιβάλλει την ποινή της ΑΥΣΤΗΡΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ  στο Σωματείο σας, βάση του άρθρου 82.2.Α.α., του Κανονισμού της Ε.Ο.Κ. ως συνυπεύθυνο.
.
ΠΡΟΣ: Ε.ΣΗ.ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
Σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας κατά την  Συνεδρίασή του στις 30/10/2017, αποφάσισε, ύστερα από εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος Ανδρών, να επιβάλλει στον αθλητή του Σωματείου σας ΡΟΖΟΝΑΤΟ ΣΤ. την ποινή αποκλεισμού ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) αγωνιστικών σύμφωνα με το άρθρο 65.1 του Πειθαρχικού κώδικα της Ε.Ο.Κ. για εν λόγω εξύβριση και ανάρμοστη συμπεριφορά προς τη διαιτητή του αγώνα, η οποία επαυξάνεται με επιπλέον δυο ( 2) αγωνιστικές αποκλεισμού λόγω της ιδιότητάς του ως αρχηγός της ομάδας σύμφωνα με το άρθρο 72 του πειθαρχικού κώδικα της Ε.Ο.Κ. Η ποινή είναι εκτελεστέα στο σύνολο των αγώνων που δικαιούται να λάβει μέρος ο αθλητής σύμφωνα με το άρθρο 78.2 του πειθαρχικού κώδικα της Ε.Ο.Κ. για τη συμπεριφορά του στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄ Εφήβων μεταξύ των ομάδων Ε.Σ.Η. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ -  Α.Ο.Φ.ΠΟΡΦΥΡΑΣ στις 10/10/2017.
Επίσης, αποφάσισε να επιβάλλει την ποινή της ΑΥΣΤΗΡΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ  στο Σωματείο σας, βάση του άρθρου 82.2.Α.α., του Κανονισμού της Ε.Ο.Κ. ως συνυπεύθυνο.
.
ΠΡΟΣ: Γ.Σ.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΕΡΜΗΣ
Σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας κατά την  Συνεδρίασή του στις 30/10/2017, αποφάσισε, ύστερα από εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος Ανδρών, να επιβάλλει την ποινή αποκλεισμού ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (1) στον προπονητή του Σωματείου σας κο ΜΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΗ , για τη συμπεριφορά του στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄ Παίδων μεταξύ των ομάδων  Γ.Σ.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΕΡΜΗΣ- ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ στις 07/10/2017, σύμφωνα με το άρθρο 831β  του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ.
Επίσης, αποφάσισε να επιβάλλει την ποινή της ΑΥΣΤΗΡΗΣ ΕΠΙΤΙΜΗΣΗΣ και ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΗ αυτής στο Σωματείο σας, βάση του άρθρου 82,παράγραφος 2Αα του Κανονισμού της Ε.Ο.Κ.

ΠΡΟΣ: ΓΛΥΦΑΔΑ ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
Σας γνωρίζουμε ότι το Δ.Σ. Της Ένωσης μας κατά τη συνεδρίαση του στις 30/10/2017, αποφάσισε ύστερα από εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος Ανδρών, να επιβάλλει την ποινή της ΑΥΣΤΗΡΗΣ ΕΠΙΤΙΜΗΣΗΣ και ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ αυτής στον προπονητή του Σωματείου σας κο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗ Κ. για τη συμπεριφορά του στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄ Εφήβων μεταξύ των ομάδων Α.Ε. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ –ΓΛΥΦΑΔΑ ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ στις 03/10/2017, σύμφωνα με το άρθρο 83.1α του Πειθαρχικού κώδικα της Ε.Ο.Κ.

Επίσης, αποφάσισε να επιβάλλει την ποινή της ΑΥΣΤΗΡΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ στο Σωματείο σας, βάση του άρθρου 82.2.Α.α. του Κανονισμού της Ε.Ο.Κ. ως συνυπεύθυνο.