Η ευχαριστήρια επιστολή του Πανελευσινιακού για το 2ο Πασχαλινό τουρνουά μικρών ηλικιών - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

24.4.17

Η ευχαριστήρια επιστολή του Πανελευσινιακού για το 2ο Πασχαλινό τουρνουά μικρών ηλικιών


Η ευχαριστήρια επιστολή του Πανελευσινιακού για το 2ο Πασχαλινό τουρνουά μικρών ηλικιών

Ο Πανελευσινιακός Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης,  εκφράζει τις ευχαριστίες τους προς το Δ.Σ. της Ένωσης για την στήριξη σας στην διεξαγωγή του 2ου Πασχαλινού Τουρνουά Μικρών Ηλικιών που διεξήχθη στην πόλη μας από 10 έως 12/4/2017.  
Προσπάθεια όλων μας, να κάνουν πράξη οι αθλητές μας τον σκοπό του τουρνουά όπως ανέφερε και η προκήρυξη του, που ήταν η συμμετοχή των μικρών αθλητών στην ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση, η ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των αθλητών (ευ αγωνίζεσθε), η  προώθηση της φιλίας μεταξύ ομάδων, και παιδιών και η ανάπτυξη σχέσεων και ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ προπονητών και υπεύθυνων.

Είμαστε λοιπόν πολύ χαρούμενοι που ο σκοπός αυτός επιτεύχθηκε στο ακέραιο και σε αυτό συντέλεσε το αθλητικό ήθος και ύψιστο αγωνιστικό ιδεώδες που επέδειξαν οι αθλητές, προπονητές, παράγοντες αλλά και οι φίλοι όλων των ακαδημιών που συμμετείχαν.

Τέτοιες αθλητικές συμπεριφορές είναι αξιέπαινες και ανεβάζουν ψηλά το πήχη των προσδοκιών όλων μας, για το αθλητικό μέλλον του τόπου μας.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν στην διεξαγωγή των αγώνων ,τους διαιτητές ,κριτές ,παράγοντες και υπευθύνους .