Συγχαρητήρια ανακοίνωση της ΕΣΚΑΝΑ σε ΟΚ Ελευσίνας και Εν. Αμφιάλης - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

30.3.17

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της ΕΣΚΑΝΑ σε ΟΚ Ελευσίνας και Εν. Αμφιάλης


ΠΡΟΣ: Ο.Κ.ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ – Α.Π.Σ.ΕΝΩΣΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ
Το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. στη συνεδρίασή του της 27/03/2017, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ, μετά από εισήγηση του Προέδρου της Ένωσης κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΛΥΜΠΕΡΑΤΟΥ να εκφράσει τα πλέον θερμά και ειλικρινή του συγχαρητήρια στα Σωματεία: 1)Ο.Κ.ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 2) Α.Π.Σ.ΕΝΩΣΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ για τις ημερίδες τις οποίες διοργάνωσαν, η μεν πρώτη με θέμα «ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ» με κύριο ομιλητή το ιατρό μας κο ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΙΡΗ, καθώς επίσης και με ομιλητή τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Ομάδας Γυναικών κ.ΚΩΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΑ, η δε δεύτερη με θέμα Η συμμετοχή της οικογένειας στον Αθλητισμό» με ομιλητές τον Παναγιώτη Γιαννάκη, τον ψυχολόγο- ψυχοθεραπευτή κ. ΠΕΤΡΑ και τον Πρόεδρο της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. κ. Ευάγγελο Λυμπεράτο.
Τα ως άνω Σωματεία αξίζουν τον ΣΕΒΑΣΜΟ όλων των υπηρετούντων την Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. και είναι παραδείγματα προς μίμηση, γιατί  έχουν την ευαισθησία να ασχολούνται όχι μόνο με τον αθλητισμό αλλά και με κοινωνικά θέματα που σήμερα πολύ λίγοι ασχολούνται, όπως η υγεία των μικρών αθλητών, αλλά και η καταπολέμηση της βίας  στους αγωνιστικούς χώρους. Η παρουσία άλλωστε του ιατρού της Ένωσής μας, αλλά και του τεράστιου Παναγιώτη Γιαννάκη, προσδίδουν και αποδεικνύουν, ότι μεγάλα Σωματεία δεν είναι μόνο όσα αποδίδουν αγωνιστικά κατορθώματα, αλλά και εκείνα που ενδιαφέρονται για την ποιότητα της ζωής των παιδιών μας.

Θερμά Συγχαρητήρια λοιπόν στα Δ.Σ. των ομάδων καθώς επίσης και στους Προέδρους τους κκ. ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΑΛΑΦΑ και ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΗΤΡΟ και πιστεύουμε να βρεθούν και άλλοι Πρόεδροι να δείξουν ευαισθησία όπως οι ως άνω αναφερόμενοι.