ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ/ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

21.12.16

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ/ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 

Στους  αγώνες  play off  και play outs (KAI MONO) συνυπολογίζονται οι νίκες/ ήττες της κανονικής περιόδου . Σε περίπτωση μηδενισμού ομάδας στην κανονική περίοδο και εφόσον διασταυρωθεί η ομάδα που υπέστη τον μηδενισμό για οιοδήποτε λόγο με κάποια άλλη ομάδα στα play off  και play out  ο μηδενισμός εφόσον χρειάζεται να συνυπολογιστεί,  προσμετράται σαν απλή ήττα .

Καταργούνται οι    αγώνες  play out   της  β΄ φάσης  μεταξύ των ηττημένων των αγώνων της α΄ φάσης των play out  σε Α΄ Β΄ και Γ΄ κατηγορία ανδρών και η σειρά των ηττημένων ομάδων των play out είναι με βάση την σειρά που κατέλαβαν στην κανονική περίοδο.

Υπενθυμίζεται στις ομάδες ότι η μη χρησιμοποίηση αθλητή /τριας γεννηθέντος /είσας  , το έτος 1994 και εντεύθεν στην πεντάδα , σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 8 της οικείας προκήρυξης εκάστης κατηγορίας επισείει την βαρύτατη ποινή προβλέπεται στο άρθρο 47(2) ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ .

Κάθε ποινή που επιβάλλεται για παράβαση της δεσμευτικής αυτής διάταξης θα εξετάζεται με γνώμονα την διασφάλιση του απαρέγκλιτα αναπτυξιακού προσανατολισμού της Ένωσης.