Σχολή διαιτητών κάνει ο ΣΥΔΚΝΑ σε συνεργασία με την ΕΣΚΑΝΑ - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

24.8.16

Σχολή διαιτητών κάνει ο ΣΥΔΚΝΑ σε συνεργασία με την ΕΣΚΑΝΑ





Σχολή διαιτητών διοργανώνει ο σύνδεσμος διαιτητών καλαθοσφαίρισης Ν. Αττικής Σ.Υ.Δ.Κ.Ν.Α. σε συνεργασία με την Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. για την ανάδειξη νέων διαιτητών.

Oπως πάντα οι ομάδες είναι ο βασικός τροφοδότης αυτής της προσπάθειας. ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής στις εργασίες των σχολών διαιτησίας έχουν άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών, και έως 27 , απόφοιτοι εξαταξίου Γυμνασίου ή Λυκείου ή άλλης αναγνωρισμένης ισότιμης σχολής της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, με λευκό ποινικό μητρώο(να μην έχουν καταδικασθεί για αξιόποινη πράξη).

Οι υποψήφιοι Διαιτητές μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις συμμετοχής (ονοματεπώνυμο, έτος γεν. Κιν. Τηλ.) στο sait του συνδέσμου στη διεύθυνση sydkna.gr (στην φόρμα γίνε διαιτητής)η να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο για την σχολή στο ΤΗΛ.6983235586 από ώρα 18:00 έως 21:00ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Έναρξη μαθήματων 08/10/2016 και ώρα 18:00στα γραφεία του συνδέσμου Σοφοκλέους 261 Καλλιθέα. Θα πρέπει να έχετε μαζί σας την πρώτη μέρα (φωτοτυπία) απολυτήριο Λυκείου, και απόσπασμα ποινικού μητρώου. Το κόστος συμμετοχής για κάθε υποψήφιο είναι 20 eur. Aιτήσεις έως και την ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΗΣ 08/10/2016


Άτομα που είναι αθλητικογράφοι και αρθρογραφούν επώνυμα ή ανώνυμα στις αθλητικές εφημερίδες ή στις αθλητικές στήλες των πολιτικών εφημερίδων ή στον ηλεκτρονικό τύπο και όσοι διατηρούν οι ίδιοι ή οι σύζυγοί των κατάστημα αθλητικών ειδών , δύνανται να αποκτήσουν τον τίτλο του διαιτητού, αλλά δεν θα μπορούν να είναι ενεργοί διαιτητές (δεν έχουν το δικαίωμα να διαιτητεύουν και να υποβάλουν δήλωση ενέργειας).