Η Εθνική εφήβων έφερε το χαμόγελο στα χείλη μας και η ΕΣΚΑΝΑ είναι υπερήφανη για έξι δικά της παιδιά - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

3.8.15

Η Εθνική εφήβων έφερε το χαμόγελο στα χείλη μας και η ΕΣΚΑΝΑ είναι υπερήφανη για έξι δικά της παιδιά



Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα μέρα για όλους μας. Μέσα σε αυτή την εποχή που ζούμε, ένα πλατύ χαμόγελο άνθισε στα χείλη μας, μετά τη νίκη της Εθνικής μας Εφήβων επί της Τουρκίας, και τη κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τα  Ελληνόπουλα, αλλά και του εφόρου τους Γιώργου Κόνιαρη.


Από τα δώδεκα παιδιά της Εθνικής μας Ομάδας, τα έξι παιδιά ανδρώθηκαν στα Σωματεία της Ένωσής μας, 

Μιχάλης Λούντζης(Γ.Σ. ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ), 

Θανάσης Ντουζίδης, 
Παντελής Σκόρδας(Α.Ε. ΙΚΑΡΟΥ - ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ), 

Γιάννης Μιχαλούτσος(ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ),


Γιώργος Παπαγιάννης(ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ), 

Ιάκωβος  Μιλεντίγεβιτς(ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ), 

είναι παιδιά που προέρχονται από την Αναπτυξιακή Ομάδα της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α., που με επικεφαλής τον Γιάννη Μακρή(συνεπικουρούμενος από τον Βαγγέλη Λυμπεράτο) , εργάζονται όλο τον χειμώνα, για να αναδειχθούν τα νέα ταλέντα, που θα επανδρώσουν τις Εθνικές μας Ομάδες.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε για τις ανιδιοτελείς προσπάθειές τους, τους προπονητές κ.κ. Θανάση Ράμμο, Παναγιώτη Γκαναβία, Στέφανο Λαρόζα, Δημήτρη Σώχο, Γιώργο Χατζηδάκη, Κυριάκο Αράπη και να εξάρουμε τη μεγάλη τους πίστη στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα, υπό την καθοδήγηση του Ομοσπονδιακού Τεχνικού κ. Κώστα Πολίτη.



Δεν θα πρέπει να λησμονήσουμε τη μεγάλη συμβολή του ακούραστου εργάτη του μπάσκετ Φάνη Χελιώτη, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση με την ανιδιοτελή προσφορά του.

Με την ευκαιρία αυτής της επιτυχίας, η Ένωση προτρέπει όλα τα Σωματεία της, να συνεχίσουν να εργάζονται στις μικρές ηλικίες και στην παραγωγική διαδικασία.



Το μπάσκετ θα συνεχίσει να υπάρχει και σύντομα πιστεύουμε ότι θα υπάρξουν και νέες επιτυχίες, που θα μας κάνουν περήφανους. Όπως πιστεύουμε ότι θα είναι ευτυχισμένος και θα γελά, εκεί που βρίσκεται, ο άνθρωπος που δεν είναι ανάμεσά μας και είναι ο συνιδριτής του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ε.Ο.Κ. και της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ. "Πέτρο, ο σπόρος που σπείρατε έπιασε και θα συνεχίσει να φυτρώνει"Οι συνεχιστές του έργου σας ο Τσαγκρώνης, ο Μπασούρης, ο Κουτραφούρης, ο Ζώης και τα άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, εργάζονται για νέες επιτυχίες με την ηγετική φυσιογνωμία του Γιώργου Βασιλακόπουλου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: