Απέδωσε η συνάντηση με την Περιφέρεια για το Καπαγέρωφ! - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

19.12.14

Απέδωσε η συνάντηση με την Περιφέρεια για το Καπαγέρωφ!

Η συνάντηση της επιτροπής μελών του ΔΣ της ΕΣΚΑΝΑ με την Περιφέρεια προ διμήνου για το μείζον θέμα της επαναλειτουργίας του κλ. γυμναστηρίου Π. Καπαγέρωφ , φαίνεται από την επιστολή που έλαβε η Ένωση ότι  απέδωσε καρπούς . Αναλυτικά τι λέει η επιστολή την οποία υπογράφει ο αντιπεφερειάρχης Γεώργιος Γαβρίλης :
Ανακατασκευή σταδίου «Καπαγέρωφ»
Σε συνέχεια της συνάντησής μας στις 17/10/2014 εκτός των άλλων θεμάτων που συζητήσαμε μας θέσατε και το θέμα της ανακατασκευής των αθλητικών εγκαταστάσεων «ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ» ζητήσαμε αναλυτική ενημέρωση από τις Τεχνικές υπηρεσίες μας από την οποία προέκυψαν τα εξής:
Το έργο βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού 2014 η μόνη ενέργεια που είχε γίνει ήταν να προβλεφθεί μια σχετική πίστωση στον προυπολογισμό της Περιφέρειας.Λόγω της σημασίας που έχει το έργο για την περιοχή μας επισπεύσαμε τις σχετικές διαδικασίες και έτσι ανατέθηκε πρόσφατα από την Διεύθυνση Τεχνικών  έργων σε εξωτερικό μελετητή η μελέτη στατικών, ενώ θα εκπονηθεί παράλληλα και η μελέτη ηλεκτρομηχανολογικών εγκαστάσεων από την υπηρεσία μας . Ο χρόνος που θα απαιτηθεί έως την ολοκλήρωση των μελετών είναι περίπου 6 μήνες και στη συνέχεια το έργο θα δημοπρατηθεί. Ο χρόνος κατασκευής του έργου εκτιμάται ότι  θα είναι 18 μήνες μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.
Λαμβάνοντας υπόψη τη διαδικασία διαγωνισμού, περιλαμβανομένων των προθεσμιών, πιθανών ενστάσεων και ελέγχων το έργο αναμένεται να παραδοθεί σε λειτουργία σε 36 μήνες από σήμερα.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΒΡΙΛΗΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια: