Έφυγε ο Αριστείδης Παπαμιχαήλ πρόεδρος της Δραπετσώνας - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

20.9.14

Έφυγε ο Αριστείδης Παπαμιχαήλ πρόεδρος της ΔραπετσώναςΜια τεράστια και αναπλήρωτη απώλεια θρηνεί από σήμερα ο σύλλογος της Δραπετσώνας αλλά και ολόκληρη η πόλη και ο αθλητικός κόσμος.

Στις 19:00 στο Πειραικό Θεραπευτήριο, έχασε τη μάχη με τη ζωή ο Πρόεδρος του συλλόγου Αριστείδης ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ.

Μια εμβληματική φυσιογνωμία, ένας τεράστιος ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ένας ηγέτης σε όλα του, ένας άνθρωπος που στη ζωή του, μόνο καλό έκανε, ένας αγωνιστής, που κέρδισε τη μάχη με τον καρκίνο μέχρι σήμερα, αποδεικνύοντας ότι η θέληση για ζωή και προσφορά που είχε, μπορεί να κάνει θαύματα, ένα κινούμενο ιατρικό θαύμα κατά δήλωση των γιατρών του.

Έμεινε όρθιος σε ολόκληρη τη ζωή του, μέχρι τις 31 Αυγούστου, όταν αν και πρόσφατα χειρουργημένος, έδωσε το παρόν στην ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής.

Ο Αριστείδης, γεννήθηκε στις 01/06/1937 και είχε διατελέσει μεταξύ όλων των άλλων Πρόεδρος επί σειρά ετών στον Αθλητικό Οργανισμό δήμου Δραπετσώνας, Πρόεδρος στον ΑΣ Δραπετσώνας και βέβαια από το 2008 μέχρι σήμερα ήταν Πρόεδρος του συλλόγου .

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Σάββατο στις 14:00 στον Αγ. Φανούριο στη Δραπετσώνα.

Το ένα από τα κλειστά γυμναστήρια της πόλης μας, εδώ και δύο χρόνια έχει το όνομα του και με απόφαση του δ.σ. του συλλόγου , αύριο και τα δύο κλειστά γυμναστήρια θα παραμείνουν κλειστά.

Ο πρόεδρος του ΔΣ της ΕΣΚΑΝΑ κ. Παλάτος και το ΔΣ σε ανακοίνωσή τους εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στον ΔΑΣ Δραπετσώνας και στους οικείους του Αριστείδη Παπαμιχαήλ και θα καταθέσει χρηματικό ποσό αντί στεφάνου στο Χατζηκυριάκειο Ορφανοτροφείο Πειραιά .

Επίσης σε ένδειξη πένθους αναβάλλεται ο αγώνας εφήβων Δραπετσώνα -Ίκαρος Ν. Σμ. που είχε προγραμματιστεί για αύριο Κυριακή .
Δεν υπάρχουν σχόλια: