ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ | Αναχώρηση για Κάουνας-Δηλώσεις Καϊμακόγλου, Γλυνιαδάκη - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

15.8.14

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ | Αναχώρηση για Κάουνας-Δηλώσεις Καϊμακόγλου, Γλυνιαδάκη



Η αποστολή της Εθνικής αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής για το Κάουνας, όπου θα λάβει μέρος σε ένα ακόμη τουρνουά αντιμετωπίζοντας διαδοχικά

τη Λιθουανία (16/8, 19:00),
τη Σλοβενία (17/8, 16:15) και
τη Νέα Ζηλανδία (18/8, 17:15).


Ο Κώστας Καϊμακόγλου δήλωσε: «Στόχος είναι η βελτίωση, να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά. Όλα τα φιλικά είναι σημαντικά. Είδαμε στο τουρνουά του Πο τις αδυναμίες μας, δουλέψαμε τις μέρες που μεσολάβησαν και πάμε στο δεύτερο τουρνουά για να είμαστε καλύτεροι. Πάνω από όλα να έχουμε υγεία. Οι προπονητές είδαν κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες στα πρώτα τρία παιχνίδια. Κυρίως αυτό που είδαμε όλοι μας πως χρειάζεται προσοχή είναι το αμυντικό ριμπάουντ, ενώ στο κομμάτι της επίθεσης πρέπει να γίνουμε πιο γρήγοροι και πιο αποφασιστικοί, ενώ στην άμυνα έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και νομίζω πως αυτό το κομμάτι θα μας πάει μπροστά. Φυσικά και θέλουμε να κερδίζουμε σε όλα τα παιχνίδια, αλλά το παν είναι να μπουν μέσα στην ομάδα όλα τα παιδιά, να μπει και ο Γιώργος (σ.σ. Πρίντεζης) και κυρίως να έχουμε πρόοδο. Πιστεύω πως είμαστε σε ένα καλό επίπεδο αγωνιστικά και ψυχολογικά. Θεωρώ πως κάθε μέρα που περνά είναι πολύ σημαντική. Έχουμε συνεχή παιχνίδια μπροστά μας και αυτό είναι καλό για να δοκιμάσουμε και τις αντοχές μας».


Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης από τη δική του πλευρά ανέφερε: «Θέλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας και στα τέσσερα δεκάλεπτα. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία και το πιο σημαντικό είναι να έχουμε σταθερή απόδοση σε όλο το παιχνίδι. Τα κενά διαστήματα στο προηγούμενο τουρνουά μάς κόστισαν. Το πρόβλημα στο ριμπάουντ υπήρχε στη Γαλλία, αλλά διορθώθηκε στο τελευταίο παιχνίδι και αν συνεχίσουμε από εκεί θα το λύσουμε. Η Λιθουανία είναι μια ομάδα που έχει δέσει πολύ γρήγορα κι έχει πολλές λύσεις. Η ομάδα μας είναι σε έναν καλό δρόμο και τα επόμενα πέντε παιχνίδια θα κρίνουν πολλά. Προσωπικά δίνω τον καλύτερό μου εαυτό κάθε μέρα και προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα σε οτιδήποτε μου ζητηθεί. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω μέχρι το τέλος».

www.basket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: