Συλλυπητήρια της ΕΣΚΑΝΑ για τον αδικοχαμένο 13χρονο Βασίλη Ζωγράφο στο υπαίθριο Λούνα Παρκ - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

30.4.14

Συλλυπητήρια της ΕΣΚΑΝΑ για τον αδικοχαμένο 13χρονο Βασίλη Ζωγράφο στο υπαίθριο Λούνα Παρκ





Αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα της Ηλεκτρούπολης

* Στον ουρανό των Αγγέλων... 

Η οικογένεια του συλλόγου μας πενθεί από χτες το απόγευμα τον άδικο χαμό του νεαρού 13χρονου αθλητή μας του μίνι, Βασίλη Ζωγράφου που βρήκε τραγικό θάνατο ύστερα από το ατύχημα που συνέβη στο υπαίθριο Λούνα Παρκ στην Αργυρούπολη.

Ο πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. οι προπονητές και οι συναθλητές του, εκφράζουν τα πιο θερμά τους συλλυπητήρια στους γονείς και στην οικογένεια του, και ας δώσει ο Θεός δύναμη και υπομονή να αντέξουν...και ας απαλύνει όσο το δυνατόν την πονεμένη τους καρδιά.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα το σκεπάσει και ο θεός ας υποδεχτεί εν¨ειρήνη την ψυχούλα του στην γειτονιά των Αγγέλων...
Καλό σου ταξίδι Αγγελούδι μας...

** Η κηδεία του μικρού Βασίλη, έγινε χθες το απόγευμα στο κοιμητήριο της Αργυρούπολης.

Ο πρόεδρος κ. Παλάτος και το ΔΣ της ΕΣΚΑΝΑ εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Βασίλη και στον ΑΣ Ηλεκτρούπολη Αργυρούπολης όπου αγωνιζόταν ο μικρός . Αποφασίστηκαν δε τα εξής :



Στο ALL STAR GAME που θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Μαίου στο κλειστό ΔΑΚ Γλυφάδας οι αθλητές στον αγώνα μίνι αγοριών θα φορέσουν μαύρο περιβραχιόνιο ενώ και στα δύο παιχνίδια αγοριών και κοριτσιών θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή .

Δεν υπάρχουν σχόλια: