Γιάννης Γρίβας : "Η άνοδος στην Γ΄Εθνική ήταν στόχος από τότε που ασχοληθήκαμε με την ομάδα..." - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

16.4.14

Γιάννης Γρίβας : "Η άνοδος στην Γ΄Εθνική ήταν στόχος από τότε που ασχοληθήκαμε με την ομάδα..."

O Γιάννης Γρίβας προπονητής του Μανδραϊκού που εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο  στην Γ΄ Εθνική ανδρών σαν πρωταθλήτρια ομάδα της Α΄ ΕΣΚΑΝΑ μίλησε στο eskana.gr  και να τι είπε : 

«Mετά από τέσσερα χρόνια προσπάθειας ήρθε η ώρα ο Μανδραϊκός να ανέβει στις εθνικές κατηγορίες. Ένα στόχο που είχαμε βάλει με τον πρόεδρο (Μελέτη Παπανικολάου ) από τότε που ασχοληθήκαμε με την ομάδα. 

Τέσσερα χρόνια με χαρές και λύπες και το Μανδραϊκό να πρωταγωνιστεί στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Δύο χρονιές η ομάδα έφτασε πολύ κοντά στην άνοδο αλλά στις λεπτομέρειες δεν τα καταφέρναμε, πράγμα που έγινε φέτος. Σε αυτό το διάστημα η ομάδα κατάφερε να συμμετάσχει σε δυο συνεχόμενα final-four κυπέλλου. Σαν παίκτης από το 1989 σε αυτή την ομάδα μπορώ να έχω σφαιρική άποψη. Σίγουρα η τελευταία τετραετία είναι η πιο επιτυχημένη στην ιστορία του συλλόγου. Αυτό οφείλεται στην επαγγελματική δουλειά που γίνεται στην ομάδα από όλους όσους ασχολούνται με αυτήν. Το σημαντικότερο για μένα είναι το πολύ δεμένο τρίπτυχο ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ-ΠΑΙKΤΕΣ. 

Έχουμε κατορθώσει αυτά τα 3 αυτά κομμάτια να είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους και η ομάδα συγχρόνως να είναι και οικογένεια .Καλώς εχόντων των πραγμάτων πάνω σε αυτό το πλάνο που έχουμε χτίσει θα συνεχίσει να πορεύεται η ομάδα και νομίζω πως έχει ότι χρειάζεται για να δώσει ακόμα μεγαλύτερες χαρές στους φιλάθλους της στο μέλλον. Η διοίκηση και εγώ δεν σταματάμε να θέλουμε το παραπάνω και νομίζω πως είμαστε ικανοί να το πραγματοποιήσουμε. Ανήκουμε σε ένα σύλλογο με 200 αθλητές και  φέτος είχαμε σπουδαία επιτεύγματα πέραν  της ανόδου των ανδρών . Καταφέραμε να προαχθούν το παιδικό στην Α’ κατηγορία ,το εφηβικό στη Β’ κατηγορία και οι παμπαίδες  να προκριθούν στην τελική φάση.

 Αυτό αποδεικνύει ότι η δουλειά που γίνεται δεν είναι επιφανειακή αλλά σε βάθος , με αποτέλεσμα η ομάδα τα τελευταία χρόνια να έχει παραχωρήσει αθλητές σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών. Θέλω να ευχαριστήσω τον συνεργάτη μου coach Βασίλη Μαρίνο,  τους παίκτες μου που με ανέχτηκαν όλη τη χρονιά και δούλεψαν με το παραπάνω και τέλος τον πρόεδρο ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ  και τη νέα διοίκηση της ομάδας η οποία κατάφερε φέτος μετά από πολλά χρόνια να φέρει λύσεις και ηρεμία στην ομάδα ώστε αυτή να καταφέρει τους στόχους της.»


Μελέτης Παπανικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια: