Κυπελλούχος στις γυναίκες η Ελευθερία Μοσχάτου , mvp η Κακλέα - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

1.3.14

Κυπελλούχος στις γυναίκες η Ελευθερία Μοσχάτου , mvp η Κακλέα




Η Ελευθερία Μοσχάτου 10 χρόνια μετά την τελευταία της στέψη σαν κυπελλούχος , νίκησε στον τελικό τις νεάνιδες του Πρωτέα Βούλας σε ένα συναρπαστικό μας και πήρε το τρόπαιο .

Ο τελικός έγινε στο κλειστό Κερατσινίου και η Ελευθερία Μοσχ. είχε προβάδισμα από το ξεκίνημα που έφτασε και τους 14π. αλλά ο Πρωτέας Βούλας με την Φασούλα εξαιρετική στην επανάληψη γύρισε στο ματς και μείωσε 55-51 στο τελευταίο δίλεπτο . Εκεί όμως μέτρησε η εμπειρία της Ελευθερίας που πήρε την νίκη με 61-53 όντας και ψύχραιμη στις βολές . Μορφή από την κυπελλούχο η Νατάσα Κακλέα (αναδείχθηκε δίκαια και πολυτιμότερη παίκτρια) , εξαιρετική η Γεωργία Κωνσταντίνου και πολύτιμη η Ξεπαπαδέα χωρίς να υστερήσουν πάντως οι υπόλοιπες.

Ο Πρωτέας παρά το τρακ της ομάδας νεανίδων , το γεγονός ότι η Φασούλα στο α΄ παγιδεύτηκε και η Παυλοπούλου φορτώθηκε με 4 φάουλ από το β΄ δεκάλεπτο αντέδρασε στην επανάληψη , πίστεψε στην ανατροπή και έδειξε εξαιρετικά στοιχεία. Είχε κορυφαία την Μαριέλα Φασούλα που έκανε πολλά μπλοκ και πήρε πολλά ριμπάουντς ενώ πολύτιμες ήταν Σιδηροπούλου Κήτσιου και στο β΄ η Παυλοπούλου .

Ήταν ένας συναρπαστικός τελικός που έδειξε ζωντανό σε live streaming το sportshero.gr και θύμισε σε πολλά σημεία ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο τον αντίστοιχο τελικό των ανδρών όπου και πάλι ο Πρωτέας Βούλας πίεσε ασφυκτικά το μεγάλο φαβορί Εθνικό και λύγισε στο φινάλε.

ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ ΝΕΑΝ. –ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 53-61
Δεκάλεπτα 13-21 , 25-36, 38-47, 53-61
Διαιτητές: Θεοδωρόπουλος , Σπυρόπουλος , Μανουσόπουλος
ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τασσιόπουλος): Σιδηροπούλου 10(1), Κήτσιου 11, Φωκιανού , Παυλοπούλου 9 . Λαγού-Μεϊμάρογλου 2, Δημέλη 2, Φασούλα 19
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ. (Τσαραπατσάνης, Παπαναστασίου ): Κακλέα 24(1), Μούλτση 3(1), Ζαχαροπούλου 2, Τζέμη 5, Μπακετέα , Κωνσταντίνου 15, Χαλιβίδου , Ξεπαπαδέα 8, Μαυρίδου 4

















Δεν υπάρχουν σχόλια: