Συντήρηση παλαιών ηλεκτρονικών πινάκων αποτελεσμάτων κλειστών γυμναστηρίων - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

18.3.14

Συντήρηση παλαιών ηλεκτρονικών πινάκων αποτελεσμάτων κλειστών γυμναστηρίων




ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Με αφορμή πολλές επικοινωνίες που δέχθηκε η ΕΣΚΑΝΑ σχετικά με τα πολλά τεχνικά προβλήματα σε παλιούς ηλεκτρονικούς πίνακες σε κλειστά γυμναστήρια η Ένωσή μας έχει δεδομένη πρόταση . Γνωρίζοντας την δυσμενή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι περισσότεροι ΟΤΑ που δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τα παλαιά συστήματα με νέα αλλά και την ελλιπή τεχνική υποστήριξη που παρέχουν αντιπρόσωποι –έμποροι ηλεκτρονικού εξοπλισμού γηπέδων καθώς και τον τερματισμό της δραστηριότητας πολλών από αυτούς η ένωση επικοινώνησε με αρκετές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο .

Το αποτέλεσμα ήταν να καταλήξουμε σε μια νέα εταιρεία που δραστηριοποιήθηκε σχετικά πρόσφατα με αρκετά ενδιαφέροντα αποτελέσματα και με αρκετά οφθαλμοφανή αποτελέσματα σε κλειστά γυμναστήρια όπου έχει προμηθεύσει νέους ηλεκτρονικούς πίνακες σε όλες τις κατηγορίες . Το πιο ενθαρρυντικό όμως ήταν ένας πολύ καλός συνδυασμός αρκετά ψηλής ποιότητας υλικού και αντιστρόφως ανάλογες οικονομικές επιβαρύνσεις που μπορεί να δημιουργήσει αισιοδοξία .

Η εταιρεία Quince electronics έχει εναρμονιστεί με τις ανάγκες των γυμναστηρίων και τους νέους κανονισμούς της FIBA που σύντομα θα εφαρμοστούν και προσφέρει 3ετη εγγύηση αλλά και άμεση τεχνική υποστήριξη . Παραδείγματα τα κλειστά Νέο Αγ. Δημητρίου , Βούλας, Μοσχάτου και Μάνδρα .

Παράλληλα η εταιρεία προσφέρει αξιόπιστη και ικανοποιητική συντήρηση των ήδη πεπαλαιωμένων ηλεκτρονικών πινάκων για πιο ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων


Δεν υπάρχουν σχόλια: