LIVE SCORE(87-89 στη παράταση τελικό νίκησε ο Μανδραϊκός ) από το Σαλπέας στο μεγάλο ντέρμπι Ερμής Πειραιά -Μανδραϊκός (Α΄ ΕΣΚΑΝΑ ΑΝΔΡΩΝ) - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

24.2.14

LIVE SCORE(87-89 στη παράταση τελικό νίκησε ο Μανδραϊκός ) από το Σαλπέας στο μεγάλο ντέρμπι Ερμής Πειραιά -Μανδραϊκός (Α΄ ΕΣΚΑΝΑ ΑΝΔΡΩΝ)

Στο 6΄ 9-15 προηγείται ο Μανδραϊκός .Οι φιλοξενούμενοι σταθερά μπροστά 15-21 στο 10΄. Μένουν 33΄΄  για την λήξη του α΄ μέρους και το σκορ είναι ισόπαλο 33-33. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε 39-40 για την Μάνδρα που είχε το σκόρερ τον Σουρλή που αποχώρησε για λίγο (τραυματίστηκε ελαφρά στο μάτι). 

Ο Ερμής αντέδρασε στην σταθερή πρωτοπορία του Μανδραϊκού και πέρασε λίγο πριν το τέλος του α΄μέρους . Εξαιρετικά κόσμια η συμπεριφορά του κόσμου σε ένα κατάμεστο γήπεδο (αυτό έλειπε δα στο ούτε καν προπονητήριο Σαλπέας που παίρνει δεν παίρνει 250 άτομα). 
Στο 3ο δεκάλεπτο  η μάχη έχει ανάψει γα τα καλά και στο 30΄ σκορ 57-58 για την Μάνδρα. Στο 35 ΄ οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά 71-66 και έχουν προβάδισμα αλλά το ματς είναι θρίλερ. Μένουν 6΄΄ και σκορ 79-79 μπάλα ο Ερμής . Νωρίτερα δεν έκανε φάουλ και δέχθηκε τρίποντο ισοφάριση από τον Φιλίππου. 

Παράταση ! 



Με βολές του Βαρυπάτη στο φινάλε της παράτασης ο Μανδραϊκός πήρε μια μεγάλη νίκη με 89-87 (φάουλ σε σουτ τριών πόντων) από τον Νικητάκη . Ο πολύπειρος παίκτης του Μίλωνα ευστόχησε στις δύο πρώτες βολές και προσπάθησε να αστοχήσει στην τρίτη αλλά ευστόχησε και σε αυτή ...κατά λάθος .

Διαιτητές Θανάσης Καραβίτης και Λεωνίδας  Σκούτας . 


Δεν υπάρχουν σχόλια: