Σπουδαία χορηγία της "ACTIVECAP" στην ΕΣΚΑΝΑ - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

23.8.13

Σπουδαία χορηγία της "ACTIVECAP" στην ΕΣΚΑΝΑ


Η Εταιρεία ActiveCap που έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα της Peak για την Ελληνική αγορά, στα πλαίσια της στρατηγικής συνεχούς ανάπτυξης και εξέλιξης , σύναψε συμφωνία για την περίοδο 2013-2014 με την ΕΣΚΑΝΑ που τελεί υπό τους κανόνες της ΕΟΚ.


Γιώργος Μισαηλίδης 
Η συμφωνία που αναφέρεται στις παροχές από πλευράς ActiveCap Αθλητικού ιματισμού και σχετικού εξοπλισμού στην ΕΣΚΑΝΑ και το αναπτυξιακό πρόγραμμα υπό την μορφή χορηγίας, αποδεικνύει για ακόμα μια φορά την έμπρακτη στήριξη της ActiveCap στον Ελληνικό Αθλητισμό και στο ιδιαίτερα σημαντικό έργο που επιτελεί η διοίκηση της ΕΣΚΑΝΑ, αλλά και το σύνολο των Αθλητικών Σωματείων και Ενώσεων της χώρας .

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο Γενικός Διευθυντής της ActiveCap / Peak Hellas κος Μισαηλίδης : 


« Η Εταιρεία αντίθετα με τις τάσεις της εποχής, συνεχίζει και επενδύει στον Αθλητισμό και όχι μόνο, φανερώνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο. Η σημερινή κατάσταση απαιτεί την υποστήριξη και αρωγή όλων μας ώστε με αισιοδοξία να ατενίσουμε το μέλλον, φτιάχνοντας ένα κόσμο καλύτερο για εμάς και τα παιδιά μας και ο Αθλητισμός προφέρεται για τέτοιου είδους ενέργειες και πράξεις. »

Η ActiveCap εύχεται και η τρέχουσα αγωνιστική σεζόν να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία τόσο από πλευράς οργάνωσης αλλά και Αθλητικών επιδόσεων, σε ομαδικό αλλά και συλλογικό επίπεδο.

Από την μεριά της ΕΣΚΑΝΑ ο πρόεδρος κ. Παλάτος : « Η ActiveCap συμμετέχει ενεργά στο έτος Αλληλεγγύης όπως έχει ονομάσει η Ένωσή μας το 2013 και είναι ιδιαίτερη τιμή για μας που προσφέρει υλικό στις αναπτυξιακές ομάδες που έχουν ιδιαίτερη σημασία . Ελπίζουμε να βρεθούν μιμητές…»

Τέλος ο γ. γραμματέας κ. Λυμπεράτος τόνισε : «Η πρωτοβουλία -χορηγία της ActiveCup είναι αξιέπαινη και μας συγκινεί ιδιαίτερα . Ανταποδοτικά θα κάνουμε ότι είναι εφικτό για να στηρίξουμε την εταιρεία.»