ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ Β΄κορασίδων , νεανίδων, Γ' εφήβων Β΄ εφήβων ,Γ΄παίδων, Β΄ παίδων - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

4.9.12

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ Β΄κορασίδων , νεανίδων, Γ' εφήβων Β΄ εφήβων ,Γ΄παίδων, Β΄ παίδων


Β΄  κορασίδων

Στο Πρωτάθλημα   Β΄ Κατηγορίας Κορασίδων, δήλωσαν συμμετοχή   21 ομάδες και χωρίστηκαν σε τρεις  Ομίλους, των επτά ομάδων με γεωγραφικά κριτήρια.
Στην Α΄ Φάση, οι ομάδες θα συναντηθούν μεταξύ τους σε δυο γύρους, με το σύστημα “πουλ”.
Β΄ ΦΑΣΗ.:   Οι δυο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου (συνολικά έξι)  προκρίνονται στην τελική εξάδα της Β΄ Φάσης και αγωνίζονται ένας με όλους σε δυο γύρους των άλλων ομίλων, αφού προσμετρούνται (μεταφέρονται) τα αποτελέσματα της Α΄ Φάσης.
Γ΄ ΦΑΣΗ :  Οι δυο πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης, ανέρχονται στην Α΄ Κατηγορία(καταλαμβάνουν τη θέση των δυο τελευταίων ομάδων της Α΄ Κατηγορίας) και παίζουν playoff με τις έξι πρώτες ομάδες  της Α΄ Κατηγορίας, σε κλειστά γήπεδα ως εξής: Α1 - Β2, Α2 - Β1 , Α3 - Α6 , Α4 - Α5
Τα playoff, είναι στις δυο νίκες και πλεονέκτημα έδρας, έχουν οι ομάδες της Α΄ Κατηγορίας ή αυτές που τερμάτισαν ψηλότερα στην κανονική περίοδο.



Νεανίδων
Στο Πρωτάθλημα   Νεανίδων, δήλωσαν συμμετοχή  16  Ομάδες και χωρίστηκαν σε δυο  Ομίλους, των οκτώ ομάδων.
Στην Α΄ Φάση, οι ομάδες θα συναντηθούν μεταξύ τους σε δυο γύρους, με το σύστημα “πουλ”.
Β΄ ΦΑΣΗ(τελική) : Οι έξι πρώτες ομάδες του Α΄ Ομίλου και οι δυο πρώτες του Β΄ Ομίλου, θα αγωνιστούν σε αγώνες play off με πλεονέκτημα της ομάδας αρχικά του Α΄ Ομίλου και της ομάδας, που τερμάτισε βαθμολογικά ψηλότερα στην Α΄ Φάση.

Γ΄εφήβων  
Στο Πρωτάθλημα   Γ΄ Κατηγορίας Εφήβων, δήλωσαν συμμετοχή   31  Ομάδες και χωρίστηκαν σε 4 Ομίλους, με γεωγραφικά κριτήρια. ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι  ομάδες που συμμετέχουν με  δεύτερη ομάδα (Β΄),  δεν μπορούν να προκριθούν   στη  Β΄ ΦΑΣΗ. Προκρίνονται  οι  τρεις (03) πρώτες ομάδες κάθε ομίλου (12 συνολικά) και καταρτίζουν τέσσερεις(4) Ομίλους των 3      (Ένας Πρώτος – Ένας Δεύτερος – Ένας Τρίτος ) ΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ,  χωρίς να επιτρέπεται να παίξουν στον ίδιο όμιλο, δυο ομάδες της Α΄ Φάσης.
*Β΄ ΦΑΣΗ  :Οι ομάδες αγωνίζονται σε δυο γύρους, ο καθένας στην έδρα του  και προκρίνεται ο πρώτος κάθε ομίλου.
*Γ΄ ΦΑΣΗ : Οι τέσσερεις (4) ομάδες θα αγωνιστούν σε ένα όμιλο  , ο καθένας στην έδρα του υποχρεωτικά σε κλειστό(δυο γύροι)
Οι τρεις πρώτες ομάδες  ανέρχονται στην Β΄ κατηγορία της Β΄ Εφήβων  2013-14 . 

Β΄  εφήβων  
Ύστερα από την επιστολή του Σωματείου ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ Α.Ο.Κ., περί μη συμμετοχής της, στο Πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας Εφήβων και με την τήρηση των θεσπισμένων κριτηρίων (μόρια των επιτυχιών της τελευταίας πενταετίας) για συμμετοχή στη Β΄ Κατηγορία Εφήβων, τα Σωματεία που δικαιούνται συμμετοχής είναι:      
1)Α.Ο. Π. ΦΑΛΗΡΟΥ, 2)Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, 3)Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ, 4)Α.Σ. ΠΕΡΑ, 5)Α.Ο. ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, 6)ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Α.Φ.Μ.Σ., 7)ΕΥΡΥΑΛΗ Α.Γ.Ο.Γ., 8)Α.Ο. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ, 9)Α.Ο. ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, 10)Α.Ο.Κ. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ, 11)Α.Ο. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ, 12)ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ.
Στη Γ΄ Κατηγορία, υποβιβάζονται οι τρεις (03) τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα.

Γ΄ παίδων
Στο Πρωτάθλημα   Γ΄ Κατηγορίας Παίδων, δήλωσαν συμμετοχή   50  Ομάδες και χωρίστηκαν σε 6 Ομίλους, με γεωγραφικά κριτήρια.  ΠΡΟΣΟΧΗ!Οι  ομάδες που συμμετέχουν με  δεύτερη ομάδα (Β΄),  δεν μπορούν να προκριθούν   στη  Β΄ ΦΑΣΗ. Προκρίνονται  οι  τρεις (03) πρώτες ομάδες κάθε ομίλου (18 συνολικά) και καταρτίζουν έξι( 6) Ομίλους  των 3 (Ένας Πρώτος – Ένας Δεύτερος – Ένας Τρίτος ) ΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ, χωρίς να επιτρέπεται να παίξουν στον ίδιο όμιλο, δυο ομάδες της Α΄ Φάσης. 
*Β΄ ΦΑΣΗ : Οι ομάδες αγωνίζονται σε δυο γύρους, ο καθένας στην έδρα του  και προκρίνεται ο πρώτος κάθε ομίλου.
*Γ΄ ΦΑΣΗ : Οι έξι (6) ομάδες θα αγωνιστούν σε δύο ομίλους των τριών, μετά από κλήρωση που θα διεξαχθεί τότε στα γραφεία  της Ένωσης , ο καθένας στην έδρα του υποχρεωτικά σε κλειστό (δύο γύροι).
Ο πρώτος κάθε ομίλου ανέρχεται στην Β΄ κατηγορία . Οι δεύτεροι κάθε ομίλου παίζουν σε αγώνα μπαράζ σε ουδέτερο και ο νικητής ανέρχεται στην Β΄  Παίδων,  αγωνιστικής περιόδου  2013-14 .
Στη Β΄ Κατηγορία Παίδων, ανέρχονται  τρεις ομάδες.

Β΄παίδων
Ύστερα από την επιστολή του Σωματείου ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ Α.Ο.Κ., περί μη συμμετοχής της, στο Πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας Παίδων και με την τήρηση των θεσπισμένων κριτηρίων για συμμετοχή στη Β΄ Κατηγορία Παίδων, τα Σωματεία που δικαιούνται συμμετοχής είναι:  1)Α.Ο. ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ,2)Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ,,3)Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ, 4)Α.Ο.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ,5)Α.Σ. ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, 6)Α.Ο.Κ. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ , 7) ΦΟΙΝΙΚΑΣ  ΠΕΙΡΑΙΑ Α.Φ.Μ.Σ., 8)ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ, 9)Α.Ο. ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, 10)ΕΥΡΥΑΛΗ Α.Γ.Ο.Γ., 11)Α.Ο. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ 12)ΕΝ. ΤΡΑΧΩΝΩΝ/ΔΙΑ.
Στη Γ΄ Κατηγορία, υποβιβάζονται οι τρεις (03) τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα.


Αντίστοιχες αλλαγές έγιναν και στις οικονομικές αποζημιώσεις σε όλες τις κατηγορίες . Άπασες οι αναφορές στα έντυπα που λαμβάνουν τα σωματεία.