Στους 10 καλύτερους νεαρούς Ευρωπαίους επελέγη στο Jordan Brand Classic στο Λονδίνο ο Δημήτρης Σταμάτης - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

12.3.12

Στους 10 καλύτερους νεαρούς Ευρωπαίους επελέγη στο Jordan Brand Classic στο Λονδίνο ο Δημήτρης ΣταμάτηςΕξαιρετικά πήγε στο τετραήμερο του Jordan Brand Classic στο Σορέϊ Πάρκ του Λονδίνου ο 16χρονος  Δημήτρης Σταμάτης της Ευρυάλης Γλυφάδας  και μάλιστα επελέγη στους 10 πολυτιμότερους παίκτες του αντίστοιχου  καμπ που έγινε στο Λονδίνο . 


Ο νεαρός διεθνής με την παίδων είναι γιός του παλιού αθλητή του Ολυμπιακού και του Πανελληνίου  Αντώνη Σταμάτη και επελέγη αρχικά στους 20 κορυφαίους της διοργάνωσης από την αρχική  40άδα . Εν συνεχεία μπήκε στους καλύτερους 10 από όλη την Ευρώπη και τα παιδιά αυτά θα πάνε στην πόλη Σάρλοτ των ΗΠΑ την Μεγάλη Εβδομάδα όπου μαζί με τους κορυφαίους έξι από τον υπόλοιπο κόσμο εκτός Ευρώπης θα φτιάξουν την All Star ομάδα των πιο εξελισσόμενων μπασκετικά νεαρών αθλητών. 

Μεγάλη τιμή σίγουρα για τον νεαρό αθλητή , για την χώρα μας και την Εθνική αλλά φυσικά και για την Ένωσή μας αφού  αγωνίστηκε στις μικτές αναπτυξιακές ομάδες της Ένωσης και αγωνίζεται (πολύτιμη μονάδα)  αν και μόλις 16 ετών στην ανδρική ομάδα της  Ευρυάλης  στην Α΄ ΕΣΚΑΝΑ ανδρών  . 

Ο νεαρός συνοδεύται από τους γονείς του και επιστρέφει σήμερα από την Βρεττανική πρωτεύουσα .  

Δεν υπάρχουν σχόλια: