Κόβει την πίτα της η ΕΣΚΑΝΑ - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

14.1.12

Κόβει την πίτα της η ΕΣΚΑΝΑ


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της κόβει την Κυριακή 15 Ιανουαρίου  το πρωί στις 11.00 η ΕΣΚΑΝΑ και επιστρέφει μετά από χρόνια στο ΣΕΦ και στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» . Η τελετή θα είναι πιο λιτή από τα προηγούμενα χρόνια αλλά είναι όπως πάντα η κορυφαία εκδήλωση  της χρονιάς και  θα τιμηθούν σημαντικά πρόσωπα αλλά και οι σύλλογοι που διακρίθηκαν το 2010-11 . Προβλέπεται κοσμοσυρροή  στο ΣΕΦ αφού θα δώσουν το παρόν όλοι οι σύλλογοι της Ένωσης, γονείς, παράγοντες,  απλοί φίλαθλοι του μπάσκετ και δεκάδες προσωπικότητες του χώρου . Να ποιοι θα τιμηθούν φέτος από το Δ.Σ. της Ένωσης :

·                     Σιμόπουλος Διονύσιος  Διευθυντής Ευγενιδείου Ιδρύματος (για το επιστημονικό  του έργο)
·                     Ροδόπουλος Θεόδωρος Α' Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ)
·                     Κέλλας Σωτήρης Δημοσιογράφος-αθλητικογράφος (για τη δημοσιογραφική του προσφορά)
·                     Σαββίδης Παντελής  Δημοσιογράφος ΕΤ3 /δημοσιογραφική επιμέλεια «Ανιχνεύσεις» ΕΤ3  (για την προσφορά του στη δημοσιογραφία)
·                     Γκόγκος Νίκος Πρώην παράγων της Ελευθερίας Μοσχάτου (για την εθελοντική του προσφορά στην ελληνική καλαθοσφαίριση) 
·                     Τσιάκαλου Αναστασία  Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σαρωνικού (για την κοινωνική της προσφορά)
·                     Δημήτρης Παπανικολάου  Πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής (για το ήθος και την προσφορά του στην ελληνική καλαθοσφαίριση)