Γιάννης Γρίβας : Είμαστε επιπέδου Γ' εθνικής - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

19.10.11

Γιάννης Γρίβας : Είμαστε επιπέδου Γ' εθνικής


Ο Μανδραϊκός έκανε την μεγάλη έκπληξη της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ ανδρών, καθώς επικράτησε εκτός έδρας του Εθνικού (61-64). Ο προπονητής, Γιάννης Γρίβας, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του, ενώ έδειξε να μην φοβάται να βάλει ψηλά των πήχη όσον αφορά τους στόχους που θέτει στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Εθνικού (61-64)
"Ήμασταν με την πλάτη στο τοίχο μετά το στραβοπάτημα που κάναμε κόντρα στον Φάρο. Είπαμε πριν το παιχνίδι ότι αν θέλαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα εκτός από μία καλή πορεία θα έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το ματς γιατί δεν μας έπαιρνε για δεύτερη συνεχόμενη ήττα. Ξέρουμε πόσο καλή ομάδα διαθέτει ο Εθνικός και πόσο δυνατή έδρα έχει, όμως φανήκαμε σοβαροί και στο τέλος τα καταφέραμε. Ήταν μία νίκη ψυχολογίας. Πιστεύω σε μεγάλο βαθμό αναπληρώσαμε την ήττα που κάναμε μέσα στην έδρα μας".

Για το πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ που μέχρι στιγμής φαίνεται συναρπαστικό
"Είναι πολύ συναρπαστικό και θα συνεχίσει έτσι μέχρι τέλους. Αν δεν είσαι σοβαρός δεν υπάρχει καμία ομάδα την οποία μπορείς να κερδίσεις εύκολα. Υπάρχουν 5-6 ομάδες που είναι εξαιρετικές και θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους τον τίτλο. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι το καλύτερο πρωτάθλημα που έχει γίνει ποτέ στην Α' ΕΣΚΑΝΑ".

Για την ομάδα του που μέχρι τώρα βρίσκεται στην 5η θέση
"Δεν είμαστε ευχαριστημένοι γιατί θα θέλαμε να βρισκόμαστε στην 1η θέση. Σέβομαι απόλυτα τον Φάρο, όμως νομίζω ότι μέσα στην Μάνδρα αν ήμασταν σοβαροί θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Στη πορεία θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Όσον αφορά του στόχους μας παίκτες και διοίκηση θα είναι ευχαριστημένοι αν τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Εγώ, όμως που γνωρίζω την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και τους παίκτες που διαθέτουμε θα είμαι ευχαριστημένος μόνο με το πρωτάθλημα. Ο Μανδραϊκός με την οργάνωση που διαθέτει, τη στήριξη του κόσμου, την οικονομική φερεγγυότητα και τη διοίκηση που είναι μέρα νύχτα στο γήπεδο είναι ομάδα επιπέδου Γ' εθνικής".